De Volgorde Van Albums Wijzigen Change

Inhoudsopgave:

De Volgorde Van Albums Wijzigen Change
De Volgorde Van Albums Wijzigen Change

Video: De Volgorde Van Albums Wijzigen Change

Video: De Volgorde Van Albums Wijzigen Change
Video: DIY Фотоальбом // Fotoalbum // Photo album POLAROID 2023, Maart
Anonim

Elke tweede internetgebruiker is geregistreerd in een van de verschillende sociale netwerken. De meesten van hen hebben accounts bij meerdere. Voor eenvoudig zoeken hebben ontwikkelaars van sociale media een foto-upload bedacht. Aan de hand van de foto kunt u nauwkeurig de persoon identificeren die u zoekt. Uitzonderingen zijn foto's die niet van de accounteigenaar zijn. Bij het uploaden van foto's kan er vermenging optreden, wat resulteert in een complete chaos bij het bekijken van je foto's. Tegenwoordig kun je met bijna elk sociaal netwerk de volgorde van de foto's in het album wijzigen.

De volgorde van albums wijzigen
De volgorde van albums wijzigen

Noodzakelijk

De weergave van foto's in het album bewerken

instructies:

Stap 1

Om deze bewerking uit te voeren, moet u inloggen op uw account, ook wel een profiel genoemd. Open een willekeurige internetbrowser, voer de naam van de site (vkontakte.ru) in de adresbalk in. Voer uw registratiegegevens in - e-mail en wachtwoord. Nadat u bent ingelogd op uw account, moet u naar het formulier voor het toevoegen van foto's gaan.

Stap 2

Hoe de volgorde van foto's in het sociale netwerk "Vkontakte" te wijzigen: klik op de link "Mijn foto's" in het linkerdeel van het venster, selecteer het album waarin uw foto's worden geplaatst of klik op "Album maken" om afbeeldingen te uploaden naar een nieuw album. Klik in de rechterbovenhoek op de link 'Foto's toevoegen' en vervolgens op de knop 'Foto's selecteren'. Nadat u de gewenste foto's hebt geselecteerd, klikt u op 'Foto's verzenden' en vervolgens op 'Wijzigingen opslaan'.

Stap 3

Open de map met de gedownloade afbeeldingen, klik op de link "Album bewerken". Selecteer het tabblad "Foto-indeling". Beweeg de muis over een foto die niet op zijn plaats is, pak hem met de linkermuisknop en sleep hem naar een andere plaats. Nadat u alle foto's hebt verplaatst, gaat u naar het album om de aangebrachte wijzigingen te bekijken. Om de wijzigingen op te slaan, hoeft u niet op de knop "Opslaan" te klikken.

Populair per onderwerp