Een Skype-gesprek Voeren

Inhoudsopgave:

Een Skype-gesprek Voeren
Een Skype-gesprek Voeren

Video: Een Skype-gesprek Voeren

Video: Een Skype-gesprek Voeren
Video: Een Skype gesprek voeren 2024, Mei
Anonim

Skype is een populaire applicatie om online te bellen van pc naar pc of naar telefoon. Afhankelijk van de manier van bellen, moet u een bepaalde reeks acties uitvoeren.

Een Skype-gesprek voeren
Een Skype-gesprek voeren

instructies:

Stap 1

Installeer de Skype-applicatie vanaf de officiële website en registreer u vervolgens in het programma volgens de instructies op het scherm. Sluit een microfoon, speakers of koptelefoon aan op je computer en eventueel een webcam om te videobellen. Start Skype en controleer in het menu "Instellingen" de geluidskwaliteit en microfoonontvangst, evenals het beeld op de monitor. In het contactenmenu staat een nummer met de aanduiding "Test", door dit te bellen kunt u controleren hoe uw stem klinkt tijdens gesprekken.

Stap 2

Selecteer "Contacten" en daarin - "Contact toevoegen" in de bovenste balk van Skype. Voeg de gebruikerscontacten toe die u nodig hebt met behulp van de toepassingsreferentie. Zoeken kan worden uitgevoerd door verschillende parameters, bijvoorbeeld Skype-login, telefoonnummer, enz.

Stap 3

Wacht tot de gebruiker uw aanvraag voor toevoeging aan de contactenlijst goedkeurt, waarna deze beschikbaar komt in het menu met de huidige status - "online", "offline", "bezet", enz. Klik met de rechtermuisknop op het contact en selecteer "Bellen". Geef de gewenste manier van bellen op: via Skype, mobiel of huistelefoon (indien dergelijke nummers zijn aangegeven).

Stap 4

Daarna zal het programma bellen, en als de operatie met succes is voltooid, hoort u de stem van de gesprekspartner in de luidsprekers of koptelefoon en ziet u zijn afbeelding op het scherm als zijn webcam is geactiveerd. U kunt tijdens een gesprek het geluidsvolume in het bijbehorende menu op het scherm verhogen of verlagen en volledig uitschakelen, en uw webcam activeren en deactiveren. Klik aan het einde van het gesprek op de knop "Oproep beëindigen".

Stap 5

Herlaad uw account in het systeem om te bellen naar mobiele telefoons en naar het buitenland. Ga naar het hoofdmenu van Skype en selecteer "Geld storten op de rekening", waarna u naar een pagina wordt geleid waar u een van de geschikte methoden voor het storten van geld kunt kiezen, evenals het tarief voor communicatie.

Aanbevolen: