Een Gratis Skype-gesprek Voeren

Inhoudsopgave:

Een Gratis Skype-gesprek Voeren
Een Gratis Skype-gesprek Voeren

Video: Een Gratis Skype-gesprek Voeren

Video: Een Gratis Skype-gesprek Voeren
Video: Skype - videogesprek voeren 2024, Mei
Anonim

Skype is een van de handigste toepassingen om naar een andere computer of mobiele telefoon te bellen. Bellen naar mobiele en vaste lijnen wordt echter standaard in rekening gebracht. Er zijn echter verschillende manieren om gratis te bellen via Skype.

Skype-gesprekken zijn helemaal gratis
Skype-gesprekken zijn helemaal gratis

instructies:

Stap 1

Na registratie in het programma kun je eenmalig gratis Skype-bellen naar een mobiel of vast nummer waar ook ter wereld. Daarna zal de applicatie aanbieden om geld op de rekening te storten voor verder gebruik van deze functie. U kunt zich opnieuw registreren en de mogelijkheid krijgen om opnieuw gratis te bellen op Skype. Natuurlijk is deze methode verre van de handigste.

Stap 2

Installeer de mobiele versie van Skype. Neem contact op met de persoon met wie u vaak gaat communiceren en stel voor dat hij de applicatie ook op zijn telefoon installeert. Zo kun je gratis met elkaar bellen via Skype. Alleen internetverkeer blijft betaald, aangezien je een netwerkverbinding nodig hebt om te bellen.

Stap 3

Abonneer u op het onbeperkte Mir-tariefplan op de officiële website van de applicatie om een hele maand gratis Skype-gesprekken te voeren. Tegelijkertijd kunt u vrij bellen naar mobiele en vaste telefoons in Hong Kong, Guam, Canada, China, Puerto Rico, Singapore, de VS en Thailand. In alle andere landen, waaronder Rusland, kun je alleen naar vaste nummers bellen. Er zijn enkele andere beperkingen die u kunt controleren op de Skype-website.

Stap 4

Elke Skype-abonnee heeft slechts toegang tot een eenmalig abonnement op het onbeperkte Mir-abonnement. Om verbinding te maken, moet u een nieuw Skype-account maken of een bestaand account gebruiken, en uw betalingsgegevens opgeven. Nadat 27 dagen zijn verstreken sinds het begin van het gebruik van het abonnement, wordt de geldigheidsperiode automatisch verlengd, tenzij u het opzegt. Vanaf de 28e dag wordt er maandelijks 10, 49 € van uw bankkaart afgeschreven.

Aanbevolen: