Een Video Opnemen Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Video Opnemen Op Skype
Een Video Opnemen Op Skype

Video: Een Video Opnemen Op Skype

Video: Record Skype Video Calls Easily From Your Laptop: No Extra Software or Third-Party Downloads! 2022, December
Anonim

Skype is in wezen een concurrent van alle mobiele netwerken. Betaalbare prijzen voor oproepen van de ene kant naar de andere kant van de planeet dwingen veel mobiele operators om de communicatieprijzen te verlagen. Met Skype kunt u verschillende soorten berichten uitwisselen: het kan werken in de videoconferentiemodus, waardoor zijn klanten zowel audio- als videosignalen kunnen verzenden. Als er een video- of audiosignaal moet worden opgenomen, kunt u deze met het programma op de harde schijf opslaan.

Een video opnemen op Skype
Een video opnemen op Skype

Het is nodig

Skype-software

instructies:

Stap 1

Het functionele onderdeel van dit programma stelt u in staat om in realtime met elkaar te praten via videoconferentie en allerlei soorten informatie te verzenden - links naar uw favoriete video's, audio-opnames, enz. Het programma heeft ook de functie om gebruikersgegevens te synchroniseren met de server, waardoor u de geschiedenis van uw berichten kunt bekijken, ondanks het feit dat u zich op een andere computer bevindt.

Stap 2

Als u uw ervaring met dit programma wilt verbeteren, gebruik dan extra toepassingen voor Skype. Om ze te downloaden, klikt u op het menu "Extra's", vervolgens op "Add-ons-extra's", "Download-add-ons-extra's". In het zoekvak kunt u de naam invoeren van de add-on die u wilt gebruiken, of deze selecteren uit de onderstaande categorieën. Om bijvoorbeeld een add-on te downloaden die uw gesprekspartner kan laten zien hoe u een bepaalde handeling op een computer uitvoert, voert u Pamela Call Recorder in het zoekvak in.

Stap 3

Nadat u deze applicatie hebt toegevoegd, hoeft u alleen maar op de opnameknop te klikken. Afhankelijk van de aard van de conferentie (audio of video) wordt het bijbehorende gesprek opgenomen. In het geopende venster verschijnt een opnamevenster voor u, dat eruitziet als een standaard geluidsopnamevenster in het Windows XP-besturingssysteem.

Populair per onderwerp