Hoe ITunes Op IPad Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Op IPad Te Installeren
Hoe ITunes Op IPad Te Installeren

Video: Hoe ITunes Op IPad Te Installeren

Video: Hoe ITunes Op IPad Te Installeren
Video: iPad is disabled, connect to iTunes? Unlock It without iTunes! 2023, Maart
Anonim

ITunes is een computerprogramma dat wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen met Apple-apparaten, in het bijzonder met de iPad. Met dit programma kun je verschillende applicaties, muziek, video's downloaden, belangrijke gegevens opslaan en bestanden beheren.

Hoe iTunes op iPad te installeren
Hoe iTunes op iPad te installeren

instructies:

Stap 1

Om iTunes voor iPad te installeren, gaat u eerst met de browser van uw computer naar de officiële Apple-website. Selecteer daarna het iTunes-gedeelte van de resulterende pagina en selecteer "Download iTunes". Selecteer in de browser de map om het programma-installatieprogramma op te slaan en wacht tot de downloadprocedure is voltooid.

Stap 2

Voer het iTunes-installatiebestand uit door erop te dubbelklikken nadat het downloaden is voltooid. Volg de instructies op het scherm om de gewenste opties te selecteren en ga verder met de installatie. Nadat de installatie is voltooid, wordt het programma automatisch op uw computer gestart. U kunt de applicatie handmatig starten met behulp van een snelkoppeling op het bureaublad of het menu "Start" - "Alle programma's" - Apple - iTunes.

Stap 3

U ziet het programmavenster. Sluit uw iPad aan om gegevens naar uw computer te kopiëren of te synchroniseren. Wacht tot het door het systeem is bepaald en stel vervolgens een naam in voor uw apparaat. U kunt nu muziek- en videobestanden downloaden en toepassingen downloaden.

Stap 4

Om uw muziekbestanden te kopiëren, gaat u naar het gedeelte Muziek in het linkerdeelvenster van iTunes. Sleep de gewenste bestanden van de map op uw computer naar het programmavenster. De bewerking wordt op dezelfde manier uitgevoerd voor de categorie "Films". Nadat u klaar bent met kopiëren, klikt u op het pictogram van uw apparaat in het programmavenster en gaat u naar het gedeelte "Muziek" of "Films" en klikt u op "Synchroniseren". Als u wilt dat alle toegevoegde gegevens automatisch op uw computer verschijnen, gaat u naar het item "Instellingen" en vinkt u het vakje naast het item voor automatische gegevenssynchronisatie aan. De installatie en configuratie van iTunes voor iPad is nu voltooid.

Stap 5

Gebruik het gedeelte 'Store' om applicaties in iTunes te kopen. Het zoeken naar de vereiste programma's wordt uitgevoerd met behulp van categorieën of de zoekbalk in het centrale deel van het toepassingsvenster. Om apps op iPad te installeren, moet u mogelijk een Apple ID aanmaken. U kunt de registratieprocedure direct in het programmavenster uitvoeren door "Create Apple ID" te selecteren en de vereiste velden in te vullen.

Populair per onderwerp