Hoe Het Programma Op IPad Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Op IPad Te Installeren
Hoe Het Programma Op IPad Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op IPad Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op IPad Te Installeren
Video: How to Download Apps on Old iPad (iPad Mini / iPad 1, 2, 3, 4 / iPad Air) 2024, Mei
Anonim

iPad is de internettablet van Apple. Hiermee kunt u niet alleen informatie zoeken op het netwerk, werken met e-mail en tekstbestanden bekijken. Op dit toestel kun je met behulp van speciale applicaties games spelen, muziek luisteren, films kijken en zelfs foto's bewerken.

Hoe het programma op iPad te installeren
Hoe het programma op iPad te installeren

Noodzakelijk

iTunes-programma

instructies:

Stap 1

Installeer iTunes op uw computer. Het kan gratis worden gedownload van apple.com. U hebt iTunes nodig om programma's en afzonderlijke bestanden op uw iPad te downloaden en te installeren. U kunt het ook gebruiken om onnodige apps op uw tablet te verwijderen.

Stap 2

Open iTunes op uw computer. Verbind uw tablet met uw computer via een USB-kabel. Wacht terwijl het programma het aangesloten apparaat herkent. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op de knop iTunes Store om naar de Apple App Store te gaan. Er zijn twee tabbladen bovenaan: iPhone en iPad. De keuze tussen hen gebeurt in de regel automatisch. Als je de iPhone Apps-pagina hebt geladen, kun je handmatig de iPad-optie selecteren.

Stap 3

Meld u aan voor de iTunes Store. Als u uw bankkaartnummer doorgeeft, krijgt u meteen de mogelijkheid om programma's, muziek en films aan te schaffen. U kunt zich ook registreren zonder een bankkaartnummer op te geven, maar dan zijn alleen gratis applicaties voor u beschikbaar.

Stap 4

Zoek in de iTunes Store naar de app waarin u geïnteresseerd bent. Klik op het pictogram en ga naar de beschrijvingspagina. Klik op de knop "Gratis" om de gratis applicatie te downloaden. Als u het programma wilt aanschaffen, klikt u op de regel met de prijs. Het downloaden van de applicatie wordt gestart.

Stap 5

Ga naar het programmagedeelte in iTunes. De gedownloade applicatie moet hier worden weergegeven. Plaats een vinkje in de regel "Synchroniseren" en selecteer de applicaties die u naar de iPad wilt downloaden. Klik dan op de knop "Toepassen" rechtsonder in het scherm. Nadat de synchronisatie is voltooid, verschijnt het programma op de iPad.

Stap 6

Nadat u zich heeft geregistreerd bij de iTunes Store, kunt u apps downloaden naar uw tablet met behulp van de App Store of iTunes voor iPad-apps. Ze zijn opgenomen in de software die door de fabrikant is geïnstalleerd.

Aanbevolen: