Hoe Een Spel Op Itunes Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Op Itunes Te Installeren
Hoe Een Spel Op Itunes Te Installeren

Video: Hoe Een Spel Op Itunes Te Installeren

Video: How to Download iTunes to your computer and run iTunes Setup - Newest Version 2019 2022, December
Anonim

Om games op mobiele Apple-apparaten te installeren, wordt het iTunes-programma gebruikt, waarmee u met het apparaat kunt synchroniseren en de benodigde gegevens ernaar kunt downloaden. Om de game met deze applicatie te downloaden, moet je eerst een Apple-account aanmaken.

Hoe een spel op itunes te installeren
Hoe een spel op itunes te installeren

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste versie van iTunes voor uw computer. Ga hiervoor naar de officiële Apple-website en selecteer het iTunes-gedeelte bovenaan de pagina. Klik daarna op het item "Download iTunes". Nadat de download is voltooid, voert u het bestand uit en volgt u de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Na installatie wordt de applicatie automatisch gestart op uw computer. Als dit niet gebeurt, gebruik dan de snelkoppeling op het bureaublad of via het systeem "Start" - "Alle programma's".

Stap 3

Ga naar Store - Apps in iTunes. Ga daarna naar het gedeelte "Games" en zoek de game die je het leukst vindt. Klik op de knop Gratis in het iTunes-venster. Als u geen Apple-account hebt, klikt u op Maak Apple ID aan in het venster dat verschijnt. Als u al een account heeft, voert u uw ID en wachtwoord in en klikt u vervolgens op de knop "Doorgaan".

Stap 4

Om een ​​Apple ID aan te maken, voert u de vereiste informatie in de daarvoor bestemde velden in en klikt u op Volgende. Selecteer de gewenste betaalmethode voor de gedownloade applicaties. Als u uw bankkaart niet aan uw rekening wilt koppelen, selecteert u gewoon de optie "Nee". Activeer na registratie uw account door op de link te klikken in de brief die in uw e-mail is ontvangen.

Stap 5

Log in op uw account en ga terug naar het bladeren door de secties van de winkel en download uw favoriete games. Nadat het downloaden is voltooid, sluit u uw apparaat met een kabel op uw computer aan.

Stap 6

Selecteer uw apparaat door op de naam in de rechterbovenhoek van het programma te klikken en ga vervolgens naar het tabblad "Programma's". Om toegang te krijgen tot de controle van apparaatparameters, geïnstalleerde programma's en synchronisatie, kunt u de zijbalk activeren via het menu "Bekijken" - "Zijmenu weergeven". Klik daarna op de knop "Installeren" en vervolgens op "Toepassen". De games worden geïnstalleerd en verschijnen op uw apparaat nadat het kopiëren is voltooid.

Populair per onderwerp