Apps In Itunes Updaten

Inhoudsopgave:

Apps In Itunes Updaten
Apps In Itunes Updaten

Video: Apps In Itunes Updaten

Video: Apps In Itunes Updaten
Video: Updating Apps through iTunes 2023, Maart
Anonim

Apple iTunes is een programma voor het synchroniseren van computergegevens met draagbare apparaten. Met iPhone, iPod en iPad kunt u toepassingen installeren die alledaagse taken oplossen. Daarnaast worden games ook wel applicaties genoemd. Programma's worden vaak verbeterd, dus ze moeten regelmatig worden bijgewerkt om hun functionaliteit te vergroten.

Apps in itunes updaten
Apps in itunes updaten

instructies:

Stap 1

De huidige versie van iTunes is vereist voor een correcte werking. Je kunt het downloaden van de officiële website Apple.com (er zijn versies voor zowel Mac als pc).

Stap 2

Het kopen en bijwerken van gelicentieerde applicaties in iTunes is alleen mogelijk voor geregistreerde gebruikers. Dit is een uniform bedrijfsbeleid dat is gericht op het beschermen van de belangen van producenten van inhoud.

Stap 3

De registratieprocedure is vrij eenvoudig. Open het tabblad "iTunes Store" en het systeem zal u vragen om uw gebruikers-ID (een enkele gebruikers-ID) in te voeren of er een te maken.

Stap 4

Synchroniseer uw mobiele apparaat met iTunes door het op uw computer aan te sluiten en op het item "Synchroniseren" op het tabblad "Apparaten" in het menu te klikken. Ga in de AppStore van uw apparaat naar het tabblad Updates en selecteer Alles bijwerken.

Stap 5

Als je niet weet of je iTunes is bijgewerkt naar de nieuwste versie, zoek dan naar Updates in de Help-sectie en zoek naar wat er nieuw is. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, verschijnt er een dialoogvenster met het nummer ervan. Ga akkoord met de voorwaarden, klik op de knop "Download iTunes".

Stap 6

Als uw computer geen internetverbinding heeft, kunt u iTunes bijwerken met bestanden op verwisselbare media. Om dit te doen, moet u de updatebestanden in de iTunes-map op uw harde schijf plaatsen (u kunt de F3-knop voor Win en Shift + F3 voor Mac gebruiken om deze te vinden). Nogmaals, u kunt het item "Updates" in het gedeelte "Help" in de programma-interface gebruiken.

Populair per onderwerp