Apps Synchroniseren Met Itunes

Inhoudsopgave:

Apps Synchroniseren Met Itunes
Apps Synchroniseren Met Itunes
Anonim

ITunes wordt gebruikt om gegevens te synchroniseren tussen uw computer en uw mobiele apparaat iPhone, iPad en iPod. Via de applicatie kun je programma's kopen, ze naar je telefoon downloaden en hun rangschikking op het scherm rangschikken.

Apps synchroniseren met itunes
Apps synchroniseren met itunes

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste iTunes van de officiële website van Apple voordat u het instelt. Ga hiervoor naar het iTunes-gedeelte van de bovenste balk van de bron en selecteer "Download iTunes". Wacht tot het downloaden is voltooid en installeer vervolgens het programma volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Tijdens de synchronisatie wordt de inhoud van de geselecteerde mappen op de computer overgebracht naar het aangesloten apparaat en vice versa, van het mobiele apparaat naar de computer. Voor USB-synchronisatie sluit u de kabel aan op uw computer en apparaat.

Stap 3

Klik bovenaan het programmavenster op de knop "Apparaat". Om alle programma's die in iTunes zijn gekocht te synchroniseren en de lijst met applicaties die via de AppStore zijn gekocht bij te werken, klikt u op de knop 'Toepassen' in de rechterbenedenhoek van de actieve applicatie. Alle items worden automatisch gesynchroniseerd.

Stap 4

Als u handmatig synchronisatie-opties wilt selecteren en niet alle items wilt bijwerken wanneer u uw apparaat op uw computer aansluit, gebruikt u de instellingen. Klik hiervoor op het apparaatpictogram in de rechterbovenhoek van het programma en selecteer het tabblad "Overzicht".

Stap 5

Vink het vakje aan naast "Muziek en video handmatig verwerken" en druk op de knop "Toepassen". Om gekochte programma's handmatig over te zetten, kunt u de functie "Aankoop overzetten" gebruiken. Om dit te doen, koppelt u het apparaat los van de computer en gaat u naar het menu "Opslaan" - "Computer autoriseren". Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik vervolgens op Autoriseren.

Stap 6

Selecteer "Overdracht" in het dialoogvenster dat wordt geopend. U kunt ook het menu "Bestand" - "Apparaten" - "Aankopen overzetten van iPhone" gebruiken. Een soortgelijk item verschijnt wanneer u het zijmenu van het programma activeert. Om het in te schakelen, selecteert u de juiste instelling in het item "Bekijken" in de bovenste toepassingsbalk.

Aanbevolen: