Hoe Apps Op Android Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Op Android Te Verwijderen
Hoe Apps Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Apps Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Apps Op Android Te Verwijderen
Video: Apps verwijderen: Hoe verwijder je default apps in Android? 2024, Mei
Anonim

Soms moet je het geheugen van je telefoon of tablet wissen om ruimte te maken voor een film, app of nieuwe game. Android biedt verschillende manieren om dit te doen.

Hoe apps op Android te verwijderen
Hoe apps op Android te verwijderen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om applicaties te verwijderen die zijn geïnstalleerd via de Google Play-service, is er doorheen. Maar deze methode werkt alleen als je een internetverbinding hebt. Start hiervoor Google play.

Beeld
Beeld

Stap 2

Klik in de geopende applicatie nogmaals op het Google play-pictogram en selecteer in het vervolgkeuzemenu "Mijn applicaties".

Beeld
Beeld

Stap 3

Selecteer de applicatie die u wilt verwijderen. U kunt naar de pagina gaan met de volledige beschrijving en deze vanaf daar verwijderen, maar sneller, in het tabblad dat wordt geopend, selecteert u het item "Verwijderen".

Stap 4

De applicatie zal u zeker vragen om de bewerking te bevestigen, zodat u niet per ongeluk iets belangrijks kunt verwijderen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Als je Google play niet wilt gebruiken, of je hebt geen netwerkverbinding, ga dan naar het menu en selecteer "Instellingen". Het standaard label ziet eruit als een tandwiel.

Beeld
Beeld

Stap 6

Zoek in de instellingen het item "Applicatiebeheer", op sommige apparaten wordt het gewoon "Applicaties" genoemd.

Stap 7

Klik op het betreffende item en bevestig de verwijdering. Als er geen item "Verwijderen" is voor deze toepassing, is dit systemisch en vereist voor de normale werking van het apparaat.

Beeld
Beeld

Stap 8

U kunt toepassingen ook verwijderen met Taakbeheer. Om dit te doen, start u het en selecteert u het item "Gedownload".

Beeld
Beeld

Stap 9

Bevestig de verwijdering van de applicatie en sluit de taakbeheerder. Deze en de vorige methoden zijn zeer geschikt voor het verwijderen van applicaties die niet via Google Play zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: