Hoe U De Modem Zelf Kunt Reflashen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Modem Zelf Kunt Reflashen
Hoe U De Modem Zelf Kunt Reflashen

Video: Hoe U De Modem Zelf Kunt Reflashen

Video: Hoe U De Modem Zelf Kunt Reflashen
Video: Wijzigen password ONT modem 2023, Maart
Anonim

Bijna elke mobiele operator biedt zijn klanten de mogelijkheid om USB-modems te gebruiken. Het gebruik van dergelijke apparaten heeft een groot aantal nadelen, maar in sommige gevallen is het gewoon onmogelijk om er een alternatief voor te vinden.

Hoe u de modem zelf kunt reflashen
Hoe u de modem zelf kunt reflashen

Het belangrijkste voordeel van een USB-modem is met het oog te zien - hij kan bijna overal worden gebruikt, maar helaas laat de verbindingskwaliteit vaak te wensen over. Bovendien hoeven USB-modems bijna nooit te worden geconfigureerd, omdat ze in de meeste gevallen direct klaar zijn voor gebruik en werken met een specifieke telecomoperator. Het is te wijten aan het feit dat de communicatiekwaliteit van een USB-modem op een bepaalde plaats misschien niet de beste is, de eigenaar van een dergelijk apparaat kan een gijzelaar van de situatie worden en een andere aanschaffen, waarbij hij zijn persoonlijke spaargeld uitgeeft. Gelukkig is dit lang niet de enige manier om uit deze situatie te komen. Om een goede signaalkwaliteit te bereiken, kun je een USB-modem flashen en dit apparaat bijna overal gebruiken.

Modemfirmware

Om een USB-modem te flashen, moet je eerst het archief met de firmware zoeken en downloaden, aangezien ze tegenwoordig vrij gemakkelijk op internet te vinden zijn, met verschillende typen. Elke gebruiker kan op basis van zijn eigen voorkeuren en wensen de meest optimale optie kiezen en downloaden. Nadat het archief is gedownload, moet u de simkaart uit de USB-modem halen en de lege modem op uw pc aansluiten. Hoogstwaarschijnlijk zal het systeem de gebruiker onmiddellijk vragen om stuurprogramma's te installeren om met het nieuwe apparaat te werken, maar u hoeft dit niet te doen, gebruik de knop "Annuleren", u moet het weigeren. Nu kunt u het archief openen met de firmware en het installatieprogramma uitvoeren, dat zich binnen zou moeten bevinden. Tijdens de installatieprocedure moet de gebruiker alles doen wat in de instructies wordt aangegeven en wachten tot de procedure is voltooid. Het duurt meestal niet meer dan 10 minuten.

Verbinding maken met het netwerk

Wanneer de installatie is voltooid, moet u het archief opnieuw openen met de firmware en daar speciale software vinden die via een voor de gebruiker geschikte operator verbinding met het netwerk kan maken. Het is vereist om deze software te installeren in plaats van het standaard installatieprogramma voor USB-modemverbinding dat in eerste instantie wordt aangeboden. Na het starten van deze software in de instellingen, moet u speciale gegevens specificeren die toegang tot het netwerk openen via een specifieke telecomoperator. Voor MTS is het toegangspunt bijvoorbeeld internet.mts.ru en is het wachtwoord mts. Voor Beeline - internet.beeline.ru, en als wachtwoord beeline. Hetzelfde geldt voor respectievelijk andere telecomoperators.

Populair per onderwerp