Hoe Kies Je Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een PDA
Hoe Kies Je Een PDA

Video: Hoe Kies Je Een PDA

Video: Hoe Kies Je Een PDA
Video: DIFFERENT THINGS COUPLES DO WHEN THEY SLEEP!! | Mariah u0026 Bill 2024, April
Anonim

Een PDA is een draagbare computer in zakformaat die een vervanging is voor een laptop of netbook. Dit apparaat is onlangs begonnen aan populariteit te winnen. Een van de voordelen is het kleine formaat, snel inschakelen door op slechts één knop te drukken, handige bruikbaarheid. Natuurlijk wordt het geen volwaardige vervanging voor een laptop, omdat de prestatie-indicatoren veel lager zijn, maar het is perfect voor het uitvoeren van eenvoudige acties.

Hoe kies je een PDA
Hoe kies je een PDA

Het is nodig

Zakcomputer

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van een PDA moet u zich laten leiden door de volgende kenmerken van dit apparaat:

- de aanwezigheid van een toetsenbord - het toetsenbord zal u helpen veel tijd te besparen, omdat typen met een pen niet de meest aangename ervaring is;

- schermtype;

- PDA-processorkracht - de keuze hangt af van de taken die aan dit apparaat zijn toegewezen;

- de hoeveelheid RAM en permanent geheugen - natuurlijk, hoe meer, hoe beter, maar het is de moeite waard om bij de gemiddelde waarde te blijven om niet te veel te betalen voor wat u niet zult gebruiken;

- gebruik van geheugenkaarten - met minimaal werk met de PDA kunt u geheugenkaarten weigeren;

- gebruik van externe apparaten.

Stap 2

Nadat u deze kenmerken heeft gekozen, hoeft u het platform alleen nog maar te testen. Het is moeilijk om je op welk platform dan ook te vestigen zonder je eigen PDA in handen te hebben. Maar u kunt het werk van elk platform uitproberen. Om dit te doen, moet u een PDA-emulator van internet downloaden, er zijn nu voldoende van dergelijke programma's. Een computertoetsenbord wordt gebruikt als een PDA-toetsenbord en een computermuis kan als een pen worden gebruikt.

Stap 3

U zult dus een keuze moeten maken voor die PDA-functies waar u echt veel vraag naar zult hebben. Het is vermeldenswaard dat de congestie in de complexe oplossingen van het apparaat dat u hebt gekozen de prijs kan beïnvloeden. Kies daarom het model van de "gulden middenweg" - tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit.

Aanbevolen: