Hoe Items Te Betoveren In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Items Te Betoveren In Minecraft
Hoe Items Te Betoveren In Minecraft

Video: Hoe Items Te Betoveren In Minecraft

Video: Hoe Items Te Betoveren In Minecraft
Video: HOE BETOVER JE IN MINECRAFT || Betoveringen u0026 Drankjes #1 2024, April
Anonim

Minecraft, naast zijn andere functies, biedt de speler het gevoel een goochelaar te zijn. Met behulp van de betoverende tafel kun je de effectiviteit van gereedschappen, wapens en bepantsering aanzienlijk verbeteren.

Hoe items te betoveren in minecraft
Hoe items te betoveren in minecraft

Noodzakelijk

  • - betoverende tafel
  • - wat ervaring
  • - item voor betoverend
  • - normaal boek

instructies:

Stap 1

Betoverend is het opleggen van verbeteringen aan wapens, bepantsering, gereedschap of boeken. Het betoverende proces besteedt ervaring, en hoe hoger het gewenste niveau van betovering, hoe meer ervaring er nodig is.

Stap 2

Indien gewenst kun je items van dorpelingen betoveren, dit vereist geen ervaring, maar smaragden zijn wel nodig.

Stap 3

Je kunt dingen direct betoveren met behulp van de betoverende tafel, of je kunt een boek betoveren en ze vervolgens met een aambeeld van boek naar object overbrengen.

Stap 4

Om een item te betoveren, open je de betoveringstafel en plaats je het item in de gleuf. Kies vervolgens een van de drie betoverende opties uit de tabel aan de rechterkant. De symbolen hebben geen betekenis, alleen de cijfers zijn belangrijk - ze betekenen de kosten van de betovering in ervaringsniveaus.

Betoverende tafelinterface
Betoverende tafelinterface

Stap 5

Het is belangrijk - de betoverende tafel zelf geeft niet de mogelijkheid om dingen tot het maximale niveau te betoveren. Om het te vergroten, moet je de tafel omringen met boekentafels.

Stap 6

Voor het maximale niveau heb je vijftien kasten nodig die zich op een steenworp afstand van de betoverende tafel op hetzelfde niveau of hoger bevinden. Er mogen geen vreemde blokken tussen de tafel en de kasten zitten.

Ideale opstelling van kasten rond de tafel
Ideale opstelling van kasten rond de tafel

Stap 7

De betoverende tafel legt willekeurige effecten op, afhankelijk van het geselecteerde niveau. Het maximale aantal betoveringen dat op één item kan worden uitgebracht, is 4. Natuurlijk kunnen elkaar uitsluitende effecten niet op één item worden uitgebracht.

Stap 8

Om de betovering te beheersen, kun je de andere kant op gaan. Betover het boek. De betoverende technologie is hetzelfde als bij items, echter is het praktisch zinloos om boeken op het dertigste niveau te betoveren, het is beter om je te beperken tot het vijftiende-zeventiende niveau. Omdat er maar één effect op één boek kan worden toegepast.

Stap 9

Het voordeel van betoverende boeken is dat je de betoveringen die je op een item wilt zetten kunt aanpassen. Betoveringen uit boeken worden overgebracht naar objecten op het aambeeld, ook dit proces vereist ervaring. Bovendien kun je dankzij boeken objecten betoveren op objecten die er in geen geval op de gebruikelijke manier op kunnen worden toegepast. Betover bijvoorbeeld een schaar met Silk Touch.

Aanbevolen: