Mass Effect 3: Walkthrough En Subtiliteiten Van Het Spel

Inhoudsopgave:

Mass Effect 3: Walkthrough En Subtiliteiten Van Het Spel
Mass Effect 3: Walkthrough En Subtiliteiten Van Het Spel

Video: Mass Effect 3: Walkthrough En Subtiliteiten Van Het Spel

Video: Mass Effect 3: Walkthrough En Subtiliteiten Van Het Spel
Video: Mass Effect 3 Legendary Edition Full Walkthrough Gameplay - No Commentary (PS4 Longplay) 2024, Mei
Anonim

In de afgelopen jaren zijn er niet zo veel echt epische en gedenkwaardige games uitgebracht die alle gamers zonder uitzondering "verslaafd" hebben gemaakt. Een prettige uitzondering is Mass Effect 3. De passage van dit spel is vrij moeilijk, er zijn veel subquests, extra taken die direct van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke plot van het spel. Daarom is een gedetailleerde beoordeling van het spel met een uitleg van al zijn subtiliteiten nodig.

"Mass Effect 3": walkthrough en subtiliteiten van het spel
"Mass Effect 3": walkthrough en subtiliteiten van het spel

Stropdas

Het begint allemaal met het feit dat admiraal Hackett gealarmeerd is door een activiteit die in verschillende galactische sectoren tegelijk wordt waargenomen. De sluwe krijger begint te vermoeden dat de altijd memorabele maaiers de schuld van alles zijn. Hij stuurt Anderson onmiddellijk om Shepard eruit te halen, zodat hij de zeer gerespecteerde Raad uitgebreid advies kan geven over deze onaangename wezens. Een van de leden van de alliantie vraagt of het niet de moeite waard is om zich te verenigen in het aangezicht van zo'n formidabel gevaar. Natuurlijk zijn we het met hem eens. Onmiddellijk daarna vallen de maaiers de maankolonie aardbewoners aan en slopen een paar wolkenkrabbers op aarde zelf. Shepar wordt door een explosie tegen de muur gegooid. Hoera! Pas daarna heb je de mogelijkheid om het personage te besturen. Opgemerkt moet worden dat de passage van het spel "Mass Effect 3" in veel opzichten juist wordt gekenmerkt door het feit dat sommige delen van de gameplay praktisch niet afhankelijk zijn van uw directe deelname.

Begin van het spel

We rennen snel achter Anderson aan en ontwijken de vallende stukken van het gebouw. We ontmoeten de Huskies, we doden ze met het pistool dat je eerder hebt gekregen. We zien een bang kind in het ventilatiekanaal, we raden hem aan zich beter te verstoppen. Eindelijk halen we Anderson in en volgen hem. We luisteren naar zijn redenering over het onrecht van het leven en de doden die zijn gevallen, we merken redelijkerwijs dat er van alles gebeurt in oorlog. We stoppen bij het apparaat om munitie aan te vullen, patronen te halen voor ons vertrouwde pistool. Nog een explosie en jij en Anderson worden als lappenpoppen tegen de muur gegooid. We gaan verder met de passage van het spel "Mass Effect 3". Voortzetting van de strijd We kruipen weg, we ontmoeten een paar soldaten. We proberen de blik van een superieure vijand niet te vangen, maar kannibalen merken ons nog steeds op. Je moet kostbare munitie uitgeven om deze wezens neer te schieten. Anderson vraagt of de soldaten een radio bij zich hebben. Een van de jongens antwoordt dat er een radio op hun neergestorte schip is, maar dat er overal vijanden zijn. We gaan er natuurlijk meteen heen. Eerst schieten we alle vijanden neer, en dan selecteren we het radiostation, dat bij de klif ligt. We vinden daar ook een goed geweer. Mis de kans niet om haar mee te nemen. We sturen een noodsignaal. Onmiddellijk daarna beginnen containers met kannibalen uit de lucht te stromen. We schieten moedig van ze terug. Het aankomende schip redt de situatie. Anderson zegt dat hij zal blijven (om de militaire geest te verhogen). Hij herstelt Shepard en wenst hem het beste in toekomstige epische inspanningen.

Voortzetting van de strijd

We kruipen weg, we ontmoeten een paar soldaten. We proberen de blik van een superieure vijand niet te vangen, maar kannibalen merken ons nog steeds op. Je moet kostbare munitie uitgeven om deze wezens neer te schieten. Anderson vraagt of de soldaten een radio bij zich hebben. Een van de jongens antwoordt dat er een radio is op hun neergestorte schip, maar dat er overal vijanden zijn. We gaan er natuurlijk meteen heen. Eerst schieten we alle vijanden neer, en dan selecteren we het radiostation, dat bij de klif ligt. We vinden daar ook een goed geweer. Mis de kans niet om haar mee te nemen. We sturen een noodsignaal. Meteen daarna beginnen containers met kannibalen uit de lucht te stromen. We schieten moedig van ze terug. Het aankomende schip redt de situatie. Anderson zegt dat hij zal blijven (om de militaire geest te verhogen). Hij herstelt Shepard en wenst hem het beste in toekomstige epische inspanningen.

Mars

Beeld
Beeld

Op het schip blijkt dat enkele belangrijke gegevens over de reapers zich in de archieven van Mars bevinden. Wees niet verbaasd dat zijn medewerkers geen contact opnemen. We moeten op reis naar de Rode Planeet. We gaan in de shuttle zitten en gaan op pad. Een verrassing wacht ons op Mars - het Cerberus-aanvalsvliegtuig. We vernietigen ze, gaan het archiefgebouw in en stappen in de lift. Als je het verlaat, zie je een prachtige foto: Liara T'Soni, snel op de vlucht voor de stormtroopers en ze tegelijkertijd dodend met behulp van de singulariteit. We helpen haar om te eindigen met tegenstanders. En het was hier dat onze oude vriend je plotseling enorm verrast met haar verklaring dat de archieven van Mars tekeningen bevatten van wapens die de maaiers tot de dood kunnen rouwen. Het is duidelijk dat mensen Cerberus hier nodig hebben! Daarna sturen we alle tegenstanders naar de voorouders en gaan we naar de lift. Geen wonder dat het kapot is. U kunt echter een andere gebruiken. We stijgen naar de tweede verdieping, zoeken daar de centrale computer. Het heeft videobeelden van een week geleden waarop een vrouw te zien is. Hier zegt Liara T'Soni dat zij het was die Cerberus het archief binnenliet. We raden haar aan te vergeten.

We gaan naar de volgende kamer. Er is een wapenmod net buiten de deur. Als je geluk hebt, past het in je kanon. Ga je gang, we ontmoeten een stel Cerberus-jagers. Om ze allemaal neer te schieten, moet je Liara's Singularity gebruiken. We rennen naar het gedeelte van het transportdetachement, we ruiken onderweg een onaangename geur. Liara zegt dat dit de geur is van ontsmettingsgas. We zetten de installatie uit om hem te pompen en gaan de kamer in. Het heeft een aanpassing voor een sluipschuttersgeweer en een jachtgeweer. Nadat we de afstandsbediening onder de knie hebben, openen we de deuren door te "typen". In de volgende kamer is er een grote en onaangename verrassing: een stationair wapen. We passeren een mini-game waarin je wordt geleerd om optimaal schuilplaatsen te gebruiken en schoten te vermijden met behulp van rollen. Nadat we onze weg naar de volgende kamer hebben gevonden, vernietigen we de stormtroopers en de Centurion die daar was. De kamer heeft veel te bieden, dus neem een kijkje. Vergeet niet om stationaire wapens uit te schakelen, die je in het recente verleden zoveel problemen hebben bezorgd. Dan richten we onze aandacht op de camera's.

Beeld
Beeld

Wie zien we! Dit is hetzelfde meisje dat de Cerberus binnenliet! Het blijkt dat haar naam Dr. Eva is. Liara zegt bezorgd dat ze er al in is geslaagd om bij het archief te komen, en het zal onmogelijk zijn om het signaal te onderscheppen dat Cerberus vanaf daar zal sturen. Om dit te voorkomen proberen we de vijanden te misleiden met behulp van de zender in de helm van een van de dode stormtroopers. Iets dat het meest op een Husky lijkt, bevindt zich onder de helm. We vertellen Ashley dat ze moet stoppen met haar driftbui en zich geen zorgen meer over ons moet maken.

We roepen vijanden op met behulp van een zender, we sturen een hinderlaag naar het ontmoetingspunt. We vernietigen vijanden, gaan naar de archieven. Er wacht ons een bom, die de wantrouwende tegenstanders hebben achtergelaten voor het geval dat. We vernietigen een nieuwe groep vijanden, gaan naar de archieven. Vecht opnieuw! We raden je aan om al je gepompte vaardigheden te gebruiken, want zonder deze zal het moeilijk zijn om te winnen. Nadat je ze hebt afgehandeld, kun je naar het archief gaan, waar informatiekristallen met blauwdrukken van een wonderwapen reikhalzend op je wachten. Wat jammer! We ontdekken dat alle gegevens zijn gewist en de rusteloze dokter Eva brak door Ashley naar de shuttle. We moeten opschieten! We vernietigen Eva, we halen informatie uit haar over het oude wapen tegen de maaiers. We vliegen weg op Normandië. Wat heeft de Mass Effect 3-game nog meer voor ons in petto? De Citadel, waarvan het raadzaam is om de passage zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren, omdat tijdens de loop ervan veel belangrijke informatie zal worden verduidelijkt!

Citadel

Bij aankomst wordt Ashley naar het medisch centrum gestuurd, maar we mogen haar niet ophalen. Maar Shepard heeft de mogelijkheid om te communiceren met Avina, de lokale kunstmatige intelligentie. We bestuderen alle informatie die ze ons zal geven. Na veel gepraat te hebben met een smart computer, gaan we naar de winkel en kopen een groot pak snoep voor Ashley (duizend credits). Als we haar kamer binnengaan, zien we twee behandelende artsen. Ze melden dat onze vriend sterk is en dat haar leven niet langer in gevaar is. Tegelijkertijd rekruteren we Dr. Chakwas voor haar verdere dienst op het schip "Normandië". Omdat Ashley nog steeds bewusteloos is, laten we haar snoep achter en verlaten het ziekenhuis. We gaan naar de ambassade, daar zoeken we Bailey op de tweede verdieping. Door erover te praten, kun je veel leren over de Citadel zelf. Daarna kun je naar de kamer van Udina gaan. Van daaruit worden we begeleid naar de raadzaal. Zoals Shepar vermoedde, zijn de leden niet echt bereid om te helpen. Trouwens, je kunt erachter komen wat de beslissing van sommige leden van de raad heeft beïnvloed in Mass Effect 3. Het voltooien van nevenmissies geeft antwoord op al deze vragen, dus neem de tijd! Maar dan neemt Liara het woord, die opnieuw zal vertellen over een nieuw wapen dat de reapers kan vernietigen. De Raad is natuurlijk verontwaardigd: als het bestaat, waarom hebben de vroege beschavingen dit ras dan niet uitgeroeid? Liara zegt dat het wapen een soort 'katalysator' mist. Dit helpt echter niet. De meeste raad is het daar niet mee eens. Maar Shepard wordt al snel gevonden door een Turiaanse adviseur. Hij zegt dat hij iemand kent die ons kan helpen dit probleem op te lossen, maar Shepard zal één gunst moeten bewijzen voor zijn ras. Zonder in details te treden, moeten we de Turiaanse Primarch redden.

Buitenpost

We vliegen naar de maan van Pavalena. Na het van boord gaan, zonder veel verrassing, ontdekken we dat al het leven op de planeet met passie wordt vernietigd door de maaiers. Nadat we onze weg naar de verdedigende Turiërs hebben gevonden, leren we dat hun Primarch al dood is. We eisen een nieuwe aan te stellen, want je moet de taak van zijn mensen voltooien! De jagers vinden het niet erg, maar ze hebben toestemming nodig van hun opperbevel. Zoals je zou verwachten, is de enige radiotoren waarvandaan een signaal kan worden gegeven al veroverd door een detachement Huskies. Met James en Ashley gaan we dit probleem oplossen. Nadat we de tegenstanders hebben aangepakt, nemen we contact op met het commando. Daar wordt gemeld dat Victus is aangesteld als de nieuwe Primarch. Hij is populair bij soldaten en houdt ervan om proactief te zijn tijdens gevechten. Nu moeten we de nieuwe commandant naar een veiliger plek vervoeren.

Beeld
Beeld

Hier rolt een nieuwe golf van vijanden over ons heen, alles vermengt zich. Nadat we zijn teruggeslagen, rennen we op zoek naar Victus. Hij is op zijn zachtst gezegd niet blij met zijn nieuwe benoeming. We informeren de soldaat dat er naast hem gewoon niemand is om voor deze functie te benoemen. Met tegenzin stemt hij toe, maar zegt tegelijkertijd dat hij genoodzaakt is een algemene militaire bijeenkomst te houden, die zal worden bijgewoond door de Krogan. Hoe kunt u "Mass Effect 3" (walkthrough) diversifiëren? Aria T'Loak, kort na het voltooien van dit hoofdstuk, zal je vragen om verschillende bendes huurlingen onder jouw bevel te verenigen. Het is de moeite waard om een oude vriend te helpen! Weet je hoe Mass Effect 3 Omega (walkthrough) je serieus kan verrassen? Aria's bank! De onaangename persoon zal je vragen hem te vinden! Als je deze missie met succes voltooit, zal een aangename beloning niet lang op zich wachten!

Tuchanka

Onze nieuwe vriend Victus vraagt ons om één gunst. Het gaat om het redden van de bemanning van het gecrashte schip. Het schip stortte neer op de planeet Tuchanka. Bij aankomst op de plaats horen we twee nieuws: ten eerste is het schip neergestort met de onschatbare "hulp" van de maaiers. Ten tweede omvatte de bemanning de zoon van Victus! We gaan zitten, op zoek naar een ontsnappingscapsule. We organiseren daar een hete strijd, waarin we alle vijanden vernietigen die intensief op de turiërs drukken. We komen bij de zoon van de Primarch, die ons bedankt voor onze redding. Shepar eist dat de strijders doorgaan met het voltooien van de taak, waar ze het niet mee eens zijn. Pompeus verklaren we hen over de schuld, waarna Viktus ons helpt zijn ondergeschikten te overtuigen. We nemen contact op met het commando en komen erachter dat de Primarch iets voor ons heeft verborgen. We proberen de informatie die voor ons verborgen is uit hem te schudden, maar we slagen er niet in. We worden eraan herinnerd dat we het probleem van de krogan en de turiërs moeten oplossen. Wederom met pathos verklaren we dat we onze plicht nooit vergeten, waarna we naar de ruïnes van de stad gaan. Belangrijk! Wat is de gemakkelijkste manier om vijanden te vernietigen in Mass Effect 3? Arena Armax Arsenaal! Het voltooien van deze zoektocht wordt beloond met het nieuwe "Shadow"-pantser, waarmee Shepard bijna immuun wordt voor de aanvallen van veel vijanden.

Stad ruïnes

Als we op het schip zijn, neemt de jongere Victus contact met ons op. Hij meldt dat hij een samenzwering heeft ontdekt om onenigheid tussen de Turiërs en de Krogan aan te wakkeren. Hij kondigt ook aan dat hij gedwongen is de bom onschadelijk te maken, bedoeld om dit vuile plan uit te voeren, en neemt afscheid van je, aangezien het onschadelijk maken van de ontsteker hem zijn leven zal kosten. We condoleren zijn vader, onderweg om een conflict tussen hem en Reeve te voorkomen. Laten we uw aandacht vestigen op het supplement "Mass Effect 3", "Omega". De walkthrough, waarvan de tekst in dit artikel is gepland, wordt in deze DLC flink uitgebreid. Feit is dat bij het oplossen van conflictsituaties er meer opties voor je beschikbaar zullen zijn, zodat je het probleem kunt oplossen zonder je toevlucht te nemen tot krachtige opties. Perfect voor die spelers die zoveel mogelijk leden van hun team willen behouden.

Beeld
Beeld

Vergeet ten slotte niet een ander onderscheidend kenmerk van "Mass Effect 3": het passeren van zijmissies! "Omega" biedt in dit opzicht veel meer vrijheid dan het originele spel! In feite krijgen gamers de kans om veel gametaken opnieuw uit te voeren.

Moordaanslag op de Citadel

We vliegen naar de Citadel. Dan blijkt dat ze al is aangevallen door de "Cerberus"-detachementen. We vernietigen alle vijanden die onder de arm zijn opgedoken. In de citadel zelf zien we het lijk van een werknemer die iemand heeft vermoord door een kogel in het achterhoofd te schieten. Onze vermoedens zijn bevestigd: Cerberus gebruikt zijn agenten inderdaad in bijzonder delicate gevallen! Onderweg blijkt dat de belangrijkste contactpersoon van "Cerberus" Udina is, die zijn adviseurs al naar Sharmal Plaza heeft gestuurd, waar de moordenaar al ongeduldig op hen wacht. We vertrekken er haastig met de shuttle naar toe. Onderweg valt een ninja op ons, wat het besturingssysteem bederft, waardoor de ongelukkige shuttle valt. Dit gaat door met "Mass Effect 3" (walkthrough). Leviathan, de tweede verhaaltoevoeging aan het spel, houdt in dat hij in een van de zijmissies zit. We gaan naar de Citadel en informeren Bailey over het bestaan van een supermoordenaar. De commandant merkt ironisch op dat ze geen sporen van hem hebben opgemerkt. Shepard antwoordt dat de ninja onvermijdelijk snel weer zal verschijnen. Krijgen we de kans om deze obsessieve metgezel te vinden in Mass Effect 3? De passage van "Omega DLC" omvat de onthulling ervan, dus koop de add-on en ga ervoor!

Rannoch Reaper-basis

We landen op de planeet, op weg naar de geth-basis. Onderweg vernietigen we iedereen die je probeert aan te vallen (en dat zullen er veel zijn). Aan de basis leren we dat we de verbinding tussen de geth en de reapers moeten verbreken, anders mislukt onze missie. We noemen "Normandië", maar dan springt er een maaier uit de poorten. We vernietigen het en bevelen de "Normandië" om zonder jou weg te vliegen, omdat er nog wat problemen moeten worden opgelost. We moeten bondgenoten kiezen: als je in de dialoog de optie "Pass the code" kiest, dan wordt je bondgenoot, Tali, van verdriet van de klif gegooid. Maar je zult een enorm leger van Geth tot je beschikking hebben. Als je op "We will let the geth die" klikt, blijft Tali in leven, maar krijg je niet veel troepen. Wat kan "Mass Effect 3" (walkthrough) nog meer verrassen? "Leviathan", dat wil zeggen, een van de plot-toevoegingen, brengt veel nieuwe personages en zelfs speurtochten in de gameplay, dus mis je kans niet!

Tempel in Thessia

We landen in de buurt van het Azari-team. Onmiddellijk doden ze een soldaat die aan de console van een stationair wapen staat. Zodra de husky's en de beestjes zijn vernietigd, spreken we met luitenant Kurin. Jouw taak is om haar over te halen op haar post te blijven. We gaan verder, verstoppen ons constant achter de ruïnes en vernietigen vijanden. We ontmoeten een gevaarlijke vijand - Banshee, die je veel problemen kan geven. We vernietigen het en alle bijbehorende aangepaste vijandelijke vijanden, we gaan naar het heiligdom van de tempel. Daar blijkt dat je missie eigenlijk is mislukt en dat we Kai Len moeten doden. We nemen contact op met het commando, waarna we worden bevolen om terug te keren.

Horizon Sanctuary

Wij vertrekken. We vliegen naar de planeet Horizon. Kunstmatige intelligentie laat doorschemeren dat het geen kwaad kan om de aard van de activiteiten van de beruchte Kai Len op de planeet te achterhalen. Wij zijn het met hem eens. We gaan het heiligdom binnen en banen ons een weg door de menigte vijanden. Op de interne camera's zien we hoe Cerberus-specialisten … Kaf van vluchtelingen maken! We komen er al snel achter dat Miranda's vader achter alles zit. Hij creëerde een systeem waarmee je de Husks en misschien de maaiers zelf kunt besturen. In de loop van het verdere gevecht sterft Miranda, maar het lukt je om alle benodigde informatie te verzamelen. Bij terugkomst op de basis bedankt het commando je. Het blijkt dat de informatie die je hebt ontvangen de locatie van de Cerberus-basis aangeeft. Voor jou - "maatregelen" voor de vernietiging ervan. Daarnaast komt er nog één ding aan het licht. Het blijkt dat de katalysator voor het oude wapen tegen de maaiers de Citadel zelf op aarde is! Dus daarom vecht het oorlogszuchtige ras zo hard voor het bezit van de planeet! Je hebt het belangrijkste geheim van Mass Effect 3 ontdekt. De passage gaat verder.

Land, Londen

We komen op aarde aan. Admiraal Hackett herinnert ons er meteen aan dat de Citadel moet worden geopend, ongeacht de verliezen. Laten we de strijd aangaan. We maken de landingszone vrij voor de landing van de Hammer-ploeg. Onderweg wensen we alle vechters die schouder aan schouder met je vechten veel succes. Dit verhoogt het moreel van de verdedigers. We voltooien de "Mass Effect 3". De Citadel, waarvan de doorgang in dit geval erg moeilijk is, vereist dat je de berekening voltooit! We vernietigen veel vijanden die de weg naar de Citadel zullen blokkeren. In de laatste scène raakt de gevechtsstraal van de maaimachine je. Shepard, halfdood, gaat naar Anderson. In de slotscène moet je kiezen tussen twee eindes. Opmerking! Voor spelers die niet van de korte speeltijd houden: Verleng Mass Effect 3! DLS helpt u hierbij. Tenzij je er spijt van hebt om voor extra hoofdstukken te betalen, natuurlijk.

Aanbevolen: