Hoe De Beheerder Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beheerder Te Herstellen
Hoe De Beheerder Te Herstellen

Video: Hoe De Beheerder Te Herstellen

Video: Hoe De Beheerder Te Herstellen
Video: Service (beheerder) - Gebruiker wijzigen of verwijderen 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van het wachtwoord van een gebruiker of het herstellen van beheerdersrechten wordt beschouwd als een constant probleem waarmee een gebruiker van een pc altijd wordt geconfronteerd. Op dit moment stellen gebruikers vaak beheerderswachtwoorden in om het besturingssysteem te starten. Veel mensen vergeten echter hun gegevens en kunnen niet naar binnen. Om dit te voorkomen, is het de moeite waard om je aan bepaalde regels te houden.

Hoe de beheerder te herstellen
Hoe de beheerder te herstellen

Noodzakelijk

PC, Windows-beheerderswachtwoordhack

instructies:

Stap 1

De eerste methode is standaard, omdat deze gebaseerd is op het praktische gebruik van het configuratiescherm van het besturingssysteem Windows XP. U moet bepaalde OS-opdrachten doorlopen. Klik op Begin. Ga vervolgens naar het "Configuratiescherm" en klik op de kolom "Gebruikersaccounts". Daar kunt u een wachtwoord wijzigen, verwijderen of aanmaken. Het hangt allemaal af van je taak.

Stap 2

De volgende manier is eenvoudiger en sneller. U hoeft alleen de combinatie "Ctrl + Alt + Delete" in te typen en "Wachtwoord wijzigen" te selecteren. Dit is de meest optimale manier om uw wachtwoord te wijzigen.

Stap 3

Als u het beheerderswachtwoord moet verwijderen of herstellen, gebruikt u de Windows Admin Password Hack.

Stap 4

Download dit programma op internet. Open eenvoudig het iso-bestand met het gratis hulpprogramma Daemon Tools.

Stap 5

Na het invullen van alle velden, namelijk "gebruikersnaam", "enter", "oud wachtwoord", "nieuw wachtwoord", "bevestiging van het nieuwe wachtwoord", gaat u naar het BIOS en stelt u het opstarten vanaf cd in.

Stap 6

Voer in het geopende venster het vereiste beheerderswachtwoord in. Daarna stuur je de boot van de harde schijf terug. Voer vervolgens het wachtwoord in dat u een minuut geleden hebt ingevoerd. Op dit moment is dit de meest optimale manier om de beheerder te herstellen.

Aanbevolen: