Een USB-flashstation Openen Vanuit Linux

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Openen Vanuit Linux
Een USB-flashstation Openen Vanuit Linux

Video: Een USB-flashstation Openen Vanuit Linux

Video: Een USB-flashstation Openen Vanuit Linux
Video: Использование Rufus для загрузки Linux с USB-накопителя. 2024, Mei
Anonim

Verwisselbare media worden in bijna alle besturingssystemen geopend in dezelfde volgorde als waarin ze in Windows zijn gestart. Linux is echter een nogal lastig besturingssysteem om te configureren, en hier kunt u problemen ondervinden bij het openen van de media.

Een USB-flashstation openen vanuit Linux
Een USB-flashstation openen vanuit Linux

Het is nodig

stuurprogramma's voor uw computer

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat alle USB-poorten op uw computer werken. Plaats de verwisselbare USB-drive in de juiste poort op uw computer. Selecteer in autorun de optie om de schijf te openen. Als dit niet het geval is, opent u de map computer: /// en selecteert u het apparaat dat u wilt openen. Open de bestandsbrowser op dit medium.

Stap 2

Als uw apparaat niet door het systeem wordt herkend, probeer dan stuurprogramma's te installeren. Dit is een veel voorkomend probleem in Linux, vaak moet de software die nodig is om de apparaten draaiende te houden afzonderlijk worden geïnstalleerd, ondanks het feit dat sommige assemblages stuurprogrammapakketten in de installatiebestanden hebben.

Stap 3

Open de zoekmachinepagina in uw browser en voer "USB 2.0 driver for Linux" in. Selecteer uit de geopende zoekresultaten degene die bij u past en download deze naar uw computer. Het is het beste om het stuurprogrammabestand te kiezen om te downloaden dat positieve recensies heeft.

Stap 4

Installeer de USB-ondersteuningssoftware op uw computer. Start het besturingssysteem opnieuw op en plaats de verwisselbare media in de USB-apparaatconnector. Open het in een bestandsbeheerder die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 5

Als de installatie van het USB-stuurprogramma mislukt, probeer dan uw moederbordstuurprogramma bij te werken. Controleer als laatste redmiddel de aanwezigheid op uw computer en de compatibiliteit met het besturingssysteem. U kunt het beste opnieuw installeren door een eerder bijgewerkte versie van compatibele software te downloaden, vervolgens uw computer opnieuw opstarten en de verwisselbare schijf erop aansluiten.

Stap 6

Test uw verwisselbare opslagapparaat op functionaliteit door het op een andere computer aan te sluiten. Probeer ook een ander USB-apparaat op uw computer aan te sluiten. Als het resultaat hetzelfde is, installeert u het besturingssysteem opnieuw door een andere distributiekit te kiezen voor installatie.

Aanbevolen: