Hoe Te Kiezen Tussen Iphone4, Blackberry En Vertu

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kiezen Tussen Iphone4, Blackberry En Vertu
Hoe Te Kiezen Tussen Iphone4, Blackberry En Vertu

Video: Hoe Te Kiezen Tussen Iphone4, Blackberry En Vertu

Video: Hoe Te Kiezen Tussen Iphone4, Blackberry En Vertu
Video: Обзор Apple iPhone 4 2024, April
Anonim

Het kiezen van een telefoon tussen Iphone4, Blackberry en Vertu zal geen enkel probleem opleveren als je vooraf voor jezelf bepaalt op welke criteria deze keuze zal worden gemaakt.

Hoe te kiezen tussen iphone4, blackberry en vertu
Hoe te kiezen tussen iphone4, blackberry en vertu

Functionaliteitsprobleem

Vanuit het oogpunt van een van de mogelijke criteria - functionaliteit - komt het Apple-apparaat dat onder het IOS-besturingssysteem draait als beste uit de bus. Hij heeft zich lang gevestigd als een betrouwbare assistent in werk, studie en vrije tijd. De Apple App Store biedt een enorme selectie kwaliteitsapps voor ieder wat wils. Naast de standaard telefoonfuncties (bellen, sms, e-mail, enz.), kunt u naar muziek luisteren, uw favoriete tv-programma's bekijken, uitgaven beheren, een dagboek bijhouden, uw gezondheid controleren en zelfs praten met de ingebouwde Siri-assistenten. Al deze functies worden snel geïmplementeerd, zonder vastlopen en fouten, dankzij een perfect geoptimaliseerd besturingssysteem. Apple-fans zullen de eenvoudige synchronisatie tussen hun telefoon en computer waarderen.

Blackberry-telefoons zijn qua formele technische kenmerken bijna identiek aan Iphone4, maar qua functionaliteit zijn ze inferieur. Het belangrijkste voordeel van Blackberry is de mogelijkheid om een model met een volledig toetsenbord te kiezen en het ingebouwde geheugen uit te breiden met een kaart. Ondanks de moderne dominantie van touchscreens, blijft er een groot aantal fans van hardwareknoppen. Anders blijft Blackberry ver achter op het apparaat van Apple. Blackberry OS is aantoonbaar net zo betrouwbaar. Maar tegenwoordig is het belangrijkste voordeel van een mobiel besturingssysteem een grote selectie van hoogwaardige applicaties, en vanuit dit oogpunt heeft Blackberry grote lacunes.

Het heeft geen zin om over Vertu te praten in termen van functionaliteit. De telefoons draaien op een aangepast Android-besturingssysteem. Maar ze zijn niet gemaakt voor fans van multifunctionele apparaten, maar met een ander doel. Het is moeilijk voor te stellen dat de eigenaar van zo'n duur apparaat veel applicaties van derden zou installeren.

Stijl als selectiecriterium

Vertu-telefoons zijn voor sommigen synoniem met prestige en voor anderen verspilling. De prijzen voor deze ongebruikelijke smartphones zijn zo verschillend van de prijzen van alle andere fabrikanten dat het onmogelijk is om Vertu met iets anders te vergelijken. Qua prijs/kwaliteitsverhouding zal Vertu wellicht op de laatste plaats van de drie eindigen. De titaniumlegering en de edelmetalen behuizing maken Vertu niet de beste smartphone, maar een dure accessoire voor rijke mensen.

Als je een middenweg wilt vinden tussen de twee criteria, dan is de Iphone4 hoogstwaarschijnlijk jouw keuze. Naast de krachtige technische vulling heeft de telefoon een herkenbare slanke body met een aluminium frame. De overvloed aan accessoires zal helpen om je apparaat te versieren en het uniek en gedenkwaardig te maken.

Aanbevolen: