Hoe Een Ultradunne HP Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ultradunne HP Te Kopen
Hoe Een Ultradunne HP Te Kopen

Video: Hoe Een Ultradunne HP Te Kopen

Video: Hoe Een Ultradunne HP Te Kopen
Video: How To Buy HP Laptop Online Hp Laptops Categories With English Voice 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele computers onderscheiden zich door hun relatief ongebruikelijke ontwerp en kleine afmetingen. Voordat u een HP Ultrabook aanschaft, is het belangrijk om de specificaties en technische specificaties vast te stellen.

Hoe een ultradunne HP te kopen
Hoe een ultradunne HP te kopen

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Ontdek eerst de weergavegrootte van uw mobiele computer. Ultrabooks van Helwett-Packard kunnen een scherm hebben met een diagonaal van 13 tot 16 inch. Koop geen laptop met een groot scherm als dat niet nodig is. De praktijk leert dat de aanwezigheid van een matrix met een grote diagonaal de batterijduur aanzienlijk verkort.

Stap 2

Bekijk de technische specificaties van de hardware die in uw ultrabook is geïnstalleerd. Gezien het feit dat deze apparaten in de regel een geïntegreerde videoadapter hebben, wordt aanbevolen om niet te besparen op de hoeveelheid RAM. De centrale processor moet twee tot vier volledige kernen bevatten.

Stap 3

Besteed aandacht aan de eigenaardigheden van de structuur van de ultrabook-behuizing. De meeste bedrijven maken dunne laptops met metalen frames. Onder HP-apparaten vind je ultrabooks met een plastic bodempaneel. Het belangrijkste voordeel van deze functie is de vermindering van het gewicht van de mobiele computer.

Stap 4

Het enige nadeel van ultradunne mobiele computers is het ontbreken van een ingebouwd dvd-station. Gebruik je vaak schijven van verschillende formaten, kies dan een ander type laptop of schaf een externe USB-stick aan.

Stap 5

Ga naar www.hp.ru om een mobiele computer te kopen via de officiële service. Vind het laptopmodel dat u bevalt. Bestudeer de kenmerken van dit model nog eens goed. Houd er rekening mee dat ze kunnen verschillen van de lijst op de website van de derde partij. Klik op de knop Kopen. Nadat u naar de website www.hp-center.ru bent gegaan, plaatst u uw bestelling en levering, indien nodig, van de ultrabook.

Stap 6

Het is belangrijk om te begrijpen dat Helwett-Packard Ultrabooks ook kunnen worden gekocht bij externe verkooppunten. Bezoek de website van de prioritaire webwinkel of bezoek een specifiek verkooppunt. Geef de mogelijkheid aan om het gewenste ultrabook-model te bestellen.

Aanbevolen: