Hoe Maak Je Een Betoveringstafel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Betoveringstafel In Minecraft
Hoe Maak Je Een Betoveringstafel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Betoveringstafel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Betoveringstafel In Minecraft
Video: HOE BETOVER JE IN MINECRAFT || Betoveringen u0026 Drankjes #1 2024, Mei
Anonim

In Minecraft kun je verschillende items maken van gedolven bronnen. Om ze extra eigenschappen te geven, kun je een hekserij-betovering gebruiken. Hiervoor wordt een betoveringstafel gebruikt. Je kunt gereedschappen, wapens, bepantsering en nog veel meer betoveren. Daarom is het handig voor alle spelers om te weten hoe ze een betoveringstafel in Minecraft kunnen maken.

Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft
Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om een betoveringstafel in Minecraft te maken, moet je twee diamanten in het knutselvenster in de linker- en rechtercellen van de middelste rij plaatsen, de onderste rij en middelste cel vullen met vier obsidiaanblokken en een boek op de bovenkant van de piramide gemaakt van deze materialen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

De materialen die nodig zijn om een betoverde tafel te maken, zijn moeilijk te verkrijgen. De gemakkelijkste manier om met het boek om te gaan. Het kan worden gemaakt van drie vellen papier en een stuk leer dat is verkregen van koeien. Het papier is gemaakt van riet verkregen uit de oevers van elk waterlichaam.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Het is vrij moeilijk om diamanten te vinden in het Minecraft-spel. Na hen moet je de mijn in. Afzettingen van edelstenen worden meestal gevonden op plaatsen waar lava naar de oppervlakte stroomt. Om diamanten te delven heb je een ijzeren houweel en veel fakkels nodig.

Stap 4

Er zijn niet alleen diamanten nodig om een betoveringstafel te maken in Minecraft, maar ook om obsidiaan te verkrijgen, wat nodig is om een magisch item te maken. Obsidiaan is het meest duurzame type blok in het spel en daarom kan alleen een diamanten houweel het vernietigen. Om het te maken, heb je drie stenen en twee stokken nodig.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Om een afzetting van obsidiaan te vinden, moet je de lava met water vullen met een emmer. Daarna verschijnen er sterke blokken, die moeten worden gedolven met een diamanten houweel.

Stap 6

Naast de betoveringstafel voor hekserij heb je een kamer nodig die bestaat uit boekenkasten, een grote hoeveelheid ervaring en items voor betovering.

Stap 7

Voorwerpen die door hekserij zijn versterkt, kunnen een breed scala aan nuttige eigenschappen krijgen. Armor kan bijvoorbeeld onverwoestbaar worden gemaakt en wapens kunnen sterk worden gemaakt. Dankzij hekserij kun je sterker en sneller worden dan je rivalen, daarom is het zo belangrijk om te leren hoe je een betoveringstafel maakt in Minecraft.

Aanbevolen: