Hoe Windows Mobile Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Mobile Te Russificeren
Hoe Windows Mobile Te Russificeren

Video: Hoe Windows Mobile Te Russificeren

Video: Hoe Windows Mobile Te Russificeren
Video: HBO 4, diagnostiek en doe-het-zelfaanpassing 2023, Maart
Anonim

Eigenaren van gloednieuwe zakcomputers (PDA's) worden vaak geconfronteerd met het probleem van russificatie van het Windows Mobile-platform dat erop is geïnstalleerd. Als de kit geen cd met een lokalisatie bevat, moet u deze zelf zoeken. Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten Russifiers.

Hoe Windows Mobile te russificeren
Hoe Windows Mobile te russificeren

instructies:

Stap 1

Het hulpprogramma LEng of LEng Optima (gratis) is geschikt voor alle versies van het opgegeven besturingssysteem en is aangepast om met het Cyrillische alfabet te werken. Daarnaast is het mogelijk om een Russische interface te installeren en tekstdocumenten en bedieningselementen te vertalen. De russificatietabel met symbolen wordt op verzoek van de gebruiker geconfigureerd. Geen software compatibiliteitsconflicten.

Er ontstaan problemen met het woordenboek bij het kiezen van de juiste woordvarianten door mogelijke typefouten en een laag aanpassingsvermogen van het woordenboek.

Stap 2

Het Qkeys-programma lijkt meer op een Russisch toetsenbord dan op een crack. De mogelijkheden vallen bijna volledig samen met de standaard Windows Mobile-toetsenbordinstellingen. De functie "autocomplete" van woorden wordt niet ondersteund, maar zorgt wel voor correct werken met "streken". Dit hulpprogramma is populair vanwege het feit dat het gratis en compact is.

Stap 3

Quarta MUI is een crack in de gebruikersinterface, die is teruggebracht tot een set bibliotheken. Herkent handschriftinvoer slecht, reageert onvoldoende op herhaalde aanslagen. Probeert "alles" te russificeren, wat problemen veroorzaakt bij het installeren van software.

Stap 4

Pocket RussKey 2003 kan, zoals gewoonlijk, worden betaald of gratis, en heeft een reeks ingebouwde opties. Een redelijk werkbare versie, met de implementatie van basisfuncties - invoer en vertaling van tekst - zijn er praktisch geen problemen, maar de vertaling is vaak "vochtig". De Graphite-applicatie wordt apart geïnstalleerd, voor handschriftherkenning,

Populair per onderwerp