Hoe Windows 7 Premium Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Premium Te Russificeren
Hoe Windows 7 Premium Te Russificeren

Video: Hoe Windows 7 Premium Te Russificeren

Video: Hoe Windows 7 Premium Te Russificeren
Video: Как Обновить Windows 7 Home premium до Proffesional и Ultimate! 2024, Mei
Anonim

Als we het hele proces van russificatie van het Windows Seven-besturingssysteem beschouwen, dan is hier over het algemeen niets ingewikkelds. De enige voorwaarde voor het correct installeren van taalondersteuning is een goede kennis van het systeem. Je moet op zijn minst de versie van het besturingssysteem kennen, want elke versie heeft zijn eigen manier van Russificatie. Lees hieronder over alle manieren om het systeem te russificeren.

Hoe Windows 7 Premium te Russificeren
Hoe Windows 7 Premium te Russificeren

Noodzakelijk

Windows Seven-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Voor Windows 7 Enterprise of Ultimate wordt Russification als volgt gedaan: klik op het menu Start, selecteer Configuratiescherm, selecteer vervolgens Klok en vervolgens Taal en regio. Klik op de koppeling Weergavetaal wijzigen.

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad Toetsenborden en talen en klik op de knop Talen installeren / verwijderen. Het meest verbazingwekkende is dat deze knop alleen in de bovenstaande systemen zit.

Stap 3

U kunt het hulpprogramma Taalpakket van Windows 7 gebruiken om het taalpakket op andere systemen te installeren. Gebruik de opdrachtregel om het uit te voeren. Klik op Menu Start, selecteer Uitvoeren, voer cmd in.

Stap 4

Voer in het geopende opdrachtpromptvenster de volgende regels in en druk op Enter:

DISM / Online / Add-pakket / PackagePath:

bcdedit / set {current} locale nl-RU

bcdboot% WinDir% / l ru-RU

Stap 5

Wat kunnen deze regels betekenen:

- de locatie van de map waar de taalpakketten zich bevinden. Bijvoorbeeld C: / taal / ru1-ru1. Het lp.cab-bestand bevindt zich in deze map, als het er niet is, zal Russification niet volledig plaatsvinden.

Stap 6

Sluit na deze stap de opdrachtprompt. Start de Register-editor (menu Start - Uitvoeren - regedit). Open de volgende tak: HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / MUI / UILanguages. Verwijder en-US en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: