Hoe Standaardbeltonen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Standaardbeltonen Te Verwijderen
Hoe Standaardbeltonen Te Verwijderen

Video: Hoe Standaardbeltonen Te Verwijderen

Video: Hoe Standaardbeltonen Te Verwijderen
Video: Clear defaults ringtone 2023, Maart
Anonim

De meeste telefoons die je tegenwoordig ziet, hebben een geheugenuitbreidingstool - een flashkaart die kan worden vervangen, waardoor de capaciteit van de telefoon toeneemt. Maar in sommige budgetmodellen is deze functie niet beschikbaar vanwege hun lage kosten. Om het geheugen van uw telefoon te vergroten door de standaardbeltonen te verwijderen, kunt u verschillende methoden gebruiken.

Hoe standaardbeltonen te verwijderen
Hoe standaardbeltonen te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - usb-kabel;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

In het eerste geval kunnen de standaardmelodieën worden verwijderd via het telefoonmenu. Zoek de plaats waar ze zijn opgeslagen en verwijder ze handmatig met behulp van de "verwijder"-functie van het extra menu van de telefoon. Als dit niet werkt en er een verbod is op het verwijderen van melodieën, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Sluit de telefoon aan op de computer en installeer de stuurprogramma's voor de telefoon, die net als de USB-kabel in het pakket met de telefoon moeten worden meegeleverd. Gebruik het softwarehulpprogramma om uw telefoon te synchroniseren met een computer en verwijder de beltonen van uw computer die zich op de telefoon in het gedeelte "Accessoires" bevinden. Start daarna uw telefoon opnieuw op vanaf uw computer.

Stap 3

Als de vorige methoden niet werken, zoek dan een schone firmware op internet zonder ingebouwde melodieën. Sluit daarna de telefoon met een usb-kabel op de computer aan en vervang vervolgens de firmware nadat u de originele hebt opgeslagen. Dit moet worden gedaan als u de nieuwe firmware niet normaal kunt installeren of als deze instabiel wordt. Als er niets voor u uitkomt, neem dan contact op met het servicecentrum, waar zij uw firmware zullen updaten naar een versie die geen standaardmelodieën heeft.

Populair per onderwerp