Hoe Het Register Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Bij Te Werken?
Hoe Het Register Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Register Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Register Bij Te Werken?
Video: Werken bij Deliveroo: Hoeveel verdien je nou écht? (Salaris Nederland) 2023, Maart
Anonim

Register-update moet worden opgevat als het "opschonen". Gedurende de lange gebruiksperiode van uw besturingssysteem van de Windows-familie, hoopt zich een groot aantal "onnodige" vermeldingen op in het register. Dergelijke vermeldingen betekenen bijvoorbeeld de sporen die in het register zijn achtergelaten door een programma dat u onlangs hebt verwijderd of de flashdrive van iemand anders die u een maand geleden in uw computer hebt geplaatst. Om onnodige informatie "op te ruimen" of het register bij te werken, worden voornamelijk speciale programma's gebruikt.

Hoe het register bij te werken?
Hoe het register bij te werken?

Noodzakelijk

Een computer met een besturingssysteem, een programma om met het register te werken, internettoegang

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van het programma voor het werken met het register van internet. Installeer dit programma op een computer waar u wat moet manipuleren met het register.

Stap 2

De meeste van deze programma's zijn betaald. Sommige programma's hebben een gratis proefperiode, meestal een maand. Het is heel goed mogelijk dat deze periode voldoende is om uw probleem op te lossen. Een ander deel van de functionaliteit in sommige programma's kan worden geknipt voor de demoversie. Basisfuncties en mogelijkheden zijn voldoende voor u. Opgemerkt moet worden dat er momenteel een groot aantal gratis programma's zijn om met het register te werken. In de meeste gevallen doen hun mogelijkheden niet onder voor betaalde softwareproducten. Wees voorzichtig bij het downloaden en kies betrouwbare bronnen om geen kwaadaardige add-ons op te pikken.

Stap 3

In sommige gevallen kunt u, als u over de juiste kennis van het register beschikt, rechtstreeks vanuit uw besturingssysteem werken. Voer hiervoor de opdracht regedit uit in het menu Start in het item Uitvoeren. U zou het venster "Register-editor" moeten zien. Daarin kunt u eenvoudig alle registervertakkingen bekijken, de bijbehorende vermeldingen verwijderen en toevoegen. Het is belangrijk dat als u geen speciale kennis heeft, u deze methode beter niet kunt gebruiken. Door uw onwetendheid kunt u de prestaties van het systeem verstoren, wat in de meeste gevallen niet kan worden hersteld en opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Stap 4

De meeste registerprogramma's die tegenwoordig bestaan, hebben goede intuïtieve interfaces. Het werken met hen vereist natuurlijk speciale kennis en training. Maar u kunt de basisstappen zelf uitvoeren om de "onnodige" informatie te wissen. De helpinformatie en handleidingen van deze programma's helpen u hierbij.

Populair per onderwerp