Hoe Het Programma Op De Computer Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Op De Computer Bij Te Werken?
Hoe Het Programma Op De Computer Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Programma Op De Computer Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Programma Op De Computer Bij Te Werken?
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, April
Anonim

Nu hebben onze computers veel programma's voor werk, rust en amusement. Hoe houd ik alle updates bij om over de nieuwste softwareversies te beschikken?

Hoe het programma op de computer bij te werken
Hoe het programma op de computer bij te werken

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Download en installeer Sumo (ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/files/sumo.exe). Hiermee kunt u de programma's die op uw pc zijn geïnstalleerd bijwerken. Start het programma, selecteer het item "Automatisch de lijst met programma's detecteren" in het startvenster. Bekijk de lijst met programma's die het op uw computer vindt. Klik op de knop "Controleren", het programma zal controleren op een update voor alle gevonden software. Lees op de Statusbalk hoeveel applicaties het programma heeft gedownload en hoeveel updates er beschikbaar zijn. Om de programma's bij te werken, selecteert u degene die u nodig hebt en klikt u op "bijwerken". De Sumo-programmawebsite wordt geopend, klik op de knop "krijgen" en de programmanaam staat ernaast. Vervolgens wordt u naar de officiële website van het geselecteerde programma geleid, waar u de update kunt downloaden

Stap 2

Open het programma waarvoor je een update nodig hebt. Als het programma u niet op de hoogte stelt van de update, gaat u naar het menu "Help" of "Instellingen" en klikt u daar op "Over". Meestal wordt er automatisch naar updates voor dit programma gezocht. Als er een update wordt gevonden, volgt u de instructies van het programma om deze bij te werken. Installeer de updates en start het programma opnieuw om ze van kracht te laten worden.

Stap 3

Installeer de Update Checker op uw computer, die de update voor het programma en de stuurprogramma's zal downloaden. Volg hiervoor de link https://filehippo.com/updatechecker/FHSetup.exe en download het installatiebestand naar uw computer. Installeer het programma, voer het uit. Het programma werkt in de lade, klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteer de opdracht "Controleren op updates". In uw browservenster wordt een lijst met beschikbare software-updates weergegeven. Klik rechts naast de naam van het programma op de link om de update te downloaden.

Aanbevolen: