Hoe Een Stem Op Video Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stem Op Video Op Te Nemen
Hoe Een Stem Op Video Op Te Nemen

Video: Hoe Een Stem Op Video Op Te Nemen

Video: Hoe Een Stem Op Video Op Te Nemen
Video: 5: Stem opnemen en bewaren als video 2023, Maart
Anonim

Er zijn veel programma's waarmee je je stem op video kunt opnemen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is echter met behulp van de ingebouwde Windows-services, waarmee u ook verschillende effecten op de schaal kunt toepassen. Als u niet tevreden bent met het resultaat, kunt u de audiotrack fijner bewerken met software van derden, bijvoorbeeld de gratis geluidseditor Audacity.

http://www.nastol.com.ua/images/201106/nastol.com.ua 4753
http://www.nastol.com.ua/images/201106/nastol.com.ua 4753

Noodzakelijk

  • - microfoon;
  • - koptelefoon

instructies:

Stap 1

Sluit een microfoon aan op de overeenkomstige connector op het achter- of voorpaneel van de systeemeenheid. Als u een microfoon met hoofdtelefoon gebruikt, sluit u het apparaat aan op de hoofdtelefoonaansluiting. Dubbelklik in de map C:\Program Files\Movie Maker op het opstartbestand van moviemk.exe.

Stap 2

Klik aan de linkerkant van het Movie Maker-venster, het taakvenster genoemd, in het gedeelte Video opnemen op de link Video importeren en open de map met uw video. Klik op de naam en klik op "Importeren". Als u meerdere video's moet kopiëren, houdt u Ctrl ingedrukt en markeert u alle benodigde bestanden één voor één. De videobestanden worden weergegeven in het inhoudsgebied.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Onder aan het venster bevindt zich het storyboard en de tijdlijn. Sleep in de storyboardmodus de videobestanden één voor één naar dit gebied en schakel over naar de tijdlijnmodus. Verplaats de cursor naar de linkerrand van het beeldmateriaal. Klik op het microfoonpictogram links van de tijdlijn. Er verschijnt een nieuw venster met de tijdlijn voor opmerkingen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Klik op de knop "Uitvoeren" en begin de tekst van de opmerking uit te spreken. In dit geval moet de microfoonindicator het veranderende niveau van het ingangssignaal weergeven en moet de cursor in het tijdlijngebied naar rechts bewegen, richting het einde van de videoreeks. Het weergavegebied toont de huidige videoframes.

Stap 5

Wanneer de videoreeks eindigt, wordt het venster voor het opslaan van opmerkingen weergegeven. Standaard wordt de map "Desktop \ My Documents \ My Videos \ Comment" aangeboden om op te slaan. U kunt een andere map specificeren om de spraakopname te plaatsen.

Stap 6

Klik in het tijdlijngebied op de afspeelknop en bekijk de voltooide video. Als je sommige delen van de schaal niet leuk vindt, kun je ze verwijderen. Om dit te doen, markeert u de linkerrand van het te verwijderen gebied met de cursor op de tijdlijn en drukt u op Ctrl + L, vervolgens - op de rechterrand en gebruikt u opnieuw Ctrl + L. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde fragment en klik op "Verwijderen". Plaats daarna de cursor op de linkerrand van de opening en start de geluidsopname zoals hierboven beschreven.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 7

Nadat u de schaal in fragmenten hebt opgesplitst met behulp van de Ctrl + L-toetsen, kunt u er verschillende effecten op toepassen. Klik met de rechtermuisknop op het gedeelte "Geluid of muziek" om het contextmenu te openen en selecteer daaruit de gewenste opdracht. U kunt bijvoorbeeld verschillende volumeniveaus instellen voor verschillende delen van de audiotrack, of een vervagingseffect toevoegen.

Stap 8

Om de videoclip met de overgedubde stem op te slaan, keert u terug naar het hoofdvenster van het programma en klikt u in de sectie "Het maken van een film voltooien" op de gewenste link: "Opslaan op een computer", "Branden op een CD" of anderen. Volg de instructies van de wizard Opslaan.

Populair per onderwerp