Hoe Stem Op Te Nemen In FL Studio 8

Inhoudsopgave:

Hoe Stem Op Te Nemen In FL Studio 8
Hoe Stem Op Te Nemen In FL Studio 8

Video: Hoe Stem Op Te Nemen In FL Studio 8

Video: Hoe Stem Op Te Nemen In FL Studio 8
Video: FL STUDIO 1 (Fruity Loops 1) | ИСТОРИЯ ВЕРСИЙ | ПЕРВАЯ ВЕРСИЯ ЧТО ЭТО ТАКОЕ | ПОСЫЛКА С ДАРКНЕТ FL 1 2024, April
Anonim

FL Studio is een programma gemaakt door Didier Dambren om muziek op te nemen. Het zal gevormd worden door de route van het opnemen en mixen van het materiaal. Het eindproduct kan in verschillende formaten worden gepresenteerd: bijvoorbeeld MP3, WAV of OGG.

Hoe stem op te nemen in FL Studio 8
Hoe stem op te nemen in FL Studio 8

instructies:

Stap 1

Start het programma en zet de mixer aan door op het bijbehorende pictogram te klikken (deze bevindt zich tussen de andere op het bedieningspaneel). Daarna verschijnt er een tabblad voor je, aan de rechterkant waarvan de stuurprogramma's worden weergegeven. Selecteer er een waarmee de opname zal worden uitgevoerd (bijvoorbeeld Realtek, als het op uw computer is geïnstalleerd). Sluit het tabblad.

Stap 2

Klik vervolgens op de opnameknop. Klik in het menu dat wordt geopend op de kolom met de titel "Audio als audioclip in de afspeellijst". Zodra u dit doet, begint het aftellen. Het interval is drie seconden. Wanneer ze verlopen, begint de opname. Stop deze indien nodig door op de knop "Stop" te drukken. Hiermee is het proces van het maken van een audiobestand voltooid.

Stap 3

Vergeet echter niet dat een record nog moet worden verwerkt. Open het aangemaakte bestand in het programma. Klik erop en breng het naar het mixerkanaal (laten we zeggen, naar het vijfde). Open hiervoor het tabblad dat in de eerste stap is besproken. Bovendien moet u Limiter inschakelen. Met behulp hiervan kunt u de ruis verwijderen die wordt gegenereerd bij het maken van een opname. Alle andere instellingen kun je naar eigen smaak maken (werk bijvoorbeeld met plug-ins).

Stap 4

Als je je opname wilt overlappen met muziek, gebruik dan een handig programma als Adobe Audition. Het is vrij eenvoudig te bedienen en daarom zal een beginner in deze branche het aankunnen. En om meteen op de zogenaamde min op te nemen, klik je op de knop "Multitrack". Selecteer in het geopende venster de tracker die je leuk vindt en voeg daar muziek toe. Druk vervolgens op de "З"-knop (als u de Engelse versie gebruikt, heeft u de "R" nodig). Klik vervolgens op het opnamepictogram.

Aanbevolen: