Een Afbeelding Invoegen In Uw Presentatie

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Uw Presentatie
Een Afbeelding Invoegen In Uw Presentatie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Uw Presentatie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Uw Presentatie
Video: Google presentatie afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

Om een computerpresentatie met succes te kunnen bewerken, moet u het programma gebruiken waarin deze is gemaakt. In sommige situaties is vergelijkbare software die het formaat van de originele presentatie ondersteunt ook geschikt.

Een afbeelding invoegen in uw presentatie
Een afbeelding invoegen in uw presentatie

Noodzakelijk

  • - Power Point;
  • - Indruk maken;
  • - Fraps.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u het beste het programma kunt gebruiken waarin ze zijn gemaakt om uw presentaties te bewerken. Met deze methode kunt u voorkomen dat er fouten optreden die verband houden met de incompatibiliteit van bestandstypen.

Stap 2

Installeer de benodigde software. Voer het uit en open het presentatiebestand. Gebruik hiervoor het menu Bestand of druk op Ctrl en O (Power Point en Impress).

Stap 3

Wacht even totdat de presentatie volledig is geladen in het werkvenster van het programma. Kies hoe u de nieuwe afbeelding wilt toevoegen. Maak eerst een extra werkvenster. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop tussen aangrenzende afbeeldingen en selecteert u "Dia maken".

Stap 4

Nadat een nieuw venster verschijnt, klikt u op het pictogram "Afbeelding toevoegen". Selecteer de map waarin het gewenste bestand zich bevindt. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Herhaal dit proces nogmaals om nog een afbeelding aan uw presentatie toe te voegen.

Stap 5

Het nadeel van deze methode is dat je de afspeelparameters van de audiotrack opnieuw moet configureren. Als deze optie niet bij u past, voegt u een afbeelding toe aan een bestaande dia.

Stap 6

Selecteer het gewenste element in de linkerkolom. Wacht tot de gedetailleerde diaparameters worden weergegeven in het rechtervenster van het programma. Klik op de knop Afbeelding toevoegen en herhaal het algoritme dat in de vorige stappen is beschreven.

Stap 7

Maak een aparte clip om de presentatie te bekijken met videospelers. Installeer hiervoor een programma waarmee u beelden van de monitor kunt vastleggen, bijvoorbeeld Fraps.

Stap 8

Pas het geselecteerde programma aan en ontdek de toets die het opnameproces start. Open een presentatie en activeer automatische diawisseling. Zet de presentatie van de presentatie aan en activeer het video-opnameprogramma.

Aanbevolen: