Geselecteerde Pagina's Afdrukken

Inhoudsopgave:

Geselecteerde Pagina's Afdrukken
Geselecteerde Pagina's Afdrukken

Video: Geselecteerde Pagina's Afdrukken

Video: Geselecteerde Pagina's Afdrukken
Video: Word 2007 afdrukken geselecteerde pagina's 2023, Maart
Anonim

Soms moet u mogelijk meerdere pagina's uit een document selecteren en afdrukken. Het is opmerkelijk dat u geen extra programma's hoeft te installeren om dit proces uit te voeren. Het belangrijkste is dat er een printer op de computer is aangesloten.

Geselecteerde pagina's afdrukken
Geselecteerde pagina's afdrukken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Printer;
  • - papier om af te drukken;
  • - een af te drukken document.

instructies:

Stap 1

Verbind uw computer met het netwerk. Zorg ervoor dat het in goede staat is en dat alle benodigde snoeren op de computer zijn aangesloten. Plaats papier in de printer.

Stap 2

Zoek, voordat u begint met afdrukken, in de map op uw computer of verwisselbare media het document op waarvan u de pagina's op papier wilt zetten. Maak dan een nieuw tekstdocument aan. Open beide documenten met behulp van de bewerkingsfuncties of functionele knoppen, selecteer en kopieer (Ctrl + Ins) achtereenvolgens de pagina's die u nodig hebt van het eerste document, en plak (Shift + Ins) ze in het tweede bestand. Nu kunt u beide documenten sluiten. Klik met de rechtermuisknop op het tweede bestand met de pagina's die zijn opgeslagen om af te drukken en selecteer de optie "Afdrukken" in het vervolgkeuzevenster. In dit geval wordt het afdrukproces op de printer, dat standaard wordt gebruikt, onmiddellijk gestart. Maar in dit geval is het niet mogelijk om extra afdrukinstellingen te gebruiken.

Stap 3

Het is veel gemakkelijker om de gespecificeerde pagina's op de volgende manier af te drukken. Open voor hem het document dat je nodig hebt. Bekijk de pagina's die u wilt afdrukken. Voor het gemak kunt u alle bladen van het dossier vooraf nummeren. Selecteer de service "Invoegen" op de werkbalk en zoek en open in het vervolgkeuzevenster het item "Paginanummers" en vul vervolgens in het paneel dat wordt geopend de "Positie", "Uitlijning", "Formaat", "Nummer in op de eerste pagina" velden. Kijk nu eens goed naar het document. Schrijf het op een apart vel papier of onthoud de pagina's die moeten worden afgedrukt. Als de nummering in het document niet wordt verzorgd door de speciale pijl-terug (Ctrl + Z) op de werkbalk of door de functie ongedaan maken in het menu "Bewerken", maak dan de vorige (regelnummering) actie ongedaan.

Stap 4

Zoek en open nu op de bovenste werkbalk het menu Bestand. Selecteer in het vervolgkeuzevenster de optie "Afdrukken" of gebruik de sneltoets Ctrl + P. Selecteer daarna in het geopende venster op de eerste regel de printer die voor het werk moet worden gebruikt. Als op de computer één printer is geïnstalleerd, kan dit item worden weggelaten. Selecteer hieronder in het gedeelte "Pagina's" "Nummers" en geef in de regel tegenover deze inscriptie de pagina's of een reeks pagina's op die u wilt afdrukken (gescheiden door komma's of streepjes). Geef in het rechterdeel van het paneel het aantal pagina's per vel op, geef het formaat van de gebruikte pagina op.

Stap 5

Klik op de knop Eigenschappen boven aan het venster om de paginarichting, het papiertype dat u gebruikt, de afdrukkwaliteit, het kleurgebruik en andere instellingen te selecteren. Nadat u alle noodzakelijke wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop "OK" om ze toe te passen. Nu rest alleen nog te wachten tot het afdrukken is voltooid. Parseer de pagina's. Hiermee is de eerder ingestelde taak voltooid.

Populair per onderwerp