Een Pagina Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Pagina Afdrukken
Een Pagina Afdrukken

Video: Een Pagina Afdrukken

Video: Een Pagina Afdrukken
Video: Excel afdrukinstellingen (pagina indeling), voettekst, 1 pagina printen 2024, April
Anonim

Het afdrukken van een pagina vanuit een internetbrowser, Word-document of Excel-spreadsheet gebeurt met één enkele opdracht en moet eenvoudig zijn als de printer is aangesloten en papier is geladen.

Een pagina afdrukken
Een pagina afdrukken

instructies:

Stap 1

Om de pagina af te drukken, moet u eerst controleren of de printer is aangesloten op uw computer. In de meeste gevallen is dit eenvoudig genoeg om te zien of de computer met een kabel op de printer is aangesloten.

Stap 2

Controleer of er papier in de lade zit en als de lade leeg is, voegt u er papier aan toe.

Stap 3

Open de pagina die u wilt afdrukken en druk op de sneltoets Ctrl + P. In alle programma's zorgt het gelijktijdig indrukken van deze toetsen ervoor dat het document wordt afgedrukt.

Stap 4

Nadat u op de toetsencombinatie heeft gedrukt, ziet u een dialoogvenster voor het afdrukken van een document. Hier kunt u ervoor kiezen om alle pagina's van het document af te drukken of alleen bepaalde pagina's.

Stap 5

Om het hele document af te drukken, klikt u op de knop "OK" en om een aparte pagina af te drukken, voert u het nummer in het veld "Nummers" in en klikt u op "OK". Selecteer Selectie om een selectie van tekst op een pagina af te drukken.

Aanbevolen: