Hoe Te Converteren Naar Spelerformaat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Converteren Naar Spelerformaat
Hoe Te Converteren Naar Spelerformaat

Video: Hoe Te Converteren Naar Spelerformaat

Video: Hoe Te Converteren Naar Spelerformaat
Video: Liedje naar mp3 converteren 2023, Maart
Anonim

Om videobestanden uit te voeren met een draagbare speler, moet u ze converteren naar het gewenste formaat. Deze bewerking kan zelfs worden uitgevoerd zonder over speciale programma's te beschikken.

Hoe te converteren naar spelerformaat
Hoe te converteren naar spelerformaat

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Movavi-converter.

instructies:

Stap 1

Als u snel internet heeft, gebruik dan de online converter. Deze methode is relevant als u met de computer van iemand anders werkt en geen toepassingen en programma's kunt installeren. Open de pagina

Stap 2

Klik op de knop "Bestand" in het eerste menu van de geopende webpagina. Selecteer een videobestand om te converteren. Druk op de OK-knop en wacht tot deze naar de server is geüpload. Selecteer in het volgende menu het formaat waarin het opgegeven bestand wordt geconverteerd. Gebruik het avi- of 3gp-formaat om video vanaf de speler te starten. Druk op de knop "Start" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 3

Download het voltooide videobestand en upload het naar de speler. Probeer deze video uit te voeren. Als u van plan bent deze bron constant te gebruiken, klik dan op de knop "Download Converter". Hiermee kunt u bestanden converteren zonder online te gaan.

Stap 4

Installeer de gedownloade applicatie. Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid. Start Movavi Video Converter.

Stap 5

Wanneer u met het programma aan de slag gaat, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl en O. Specificeer het videobestand dat u wilt formatteren. Selecteer een kant-en-klaar sjabloon door het gewenste item op te geven in de kolom "Profiel". Gebruik 3gp of avi formaten.

Stap 6

Zoek de knop "Bladeren" tegenover het veld "Map opslaan" en klik erop. Selecteer de map waar het programma de geconverteerde videobestanden zal opslaan. Verplaats de schuifregelaars in het rendermenu als u een deel van de video wilt bijsnijden.

Stap 7

Na het voltooien van de voorbereiding van de parameters, drukt u op de knop "Start". Wacht terwijl het programma de vereiste acties uitvoert. Download het resulterende bestand naar de videospeler en voer het uit.

Populair per onderwerp