Hoe Maak Je Een Bestand Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bestand Aan
Hoe Maak Je Een Bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bestand Aan
Video: Hoe maak je een Photoshop bestand aan? 2023, Maart
Anonim

Het is gebruikelijk om naar bestanden te verwijzen als bepaalde informatie die is opgeslagen in het vereiste formaat. De meest gebruikte extensies zijn.doc (voor Microsoft Word),.png,.gif of.

Hoe maak je een bestand aan
Hoe maak je een bestand aan

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad om het contextmenu te openen en selecteer Nieuw.

Stap 2

Selecteer het gewenste bestandstype in de lijst van het submenu dat wordt geopend en voer de gewenste naam van het gemaakte bestand in de snelkoppeling op het bureaublad in.

Stap 3

Vouw de map uit waarin u een nieuw bestand wilt maken en roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop ergens in de map te klikken om een nieuw bestand te maken met een alternatieve methode.

Stap 4

Specificeer het item "Maken" en selecteer het gewenste bestandstype in het submenu dat wordt geopend.

Stap 5

Voer de gewenste bestandsnaam in het daarvoor bestemde veld in en druk op de functietoets Enter om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 6

Voer het programma uit dat is ontworpen om te werken met het bestand dat wordt gemaakt om de bewerking van het maken van een nieuw bestand op een andere manier uit te voeren en open het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 7

Geef de opdracht "Maken" op en ga naar het item "Opslaan als".

Stap 8

Selecteer de gewenste locatie om het gemaakte bestand op te slaan en voer de gewenste naamwaarde in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 9

Klik op de knop "Opslaan" om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 10

Herhaal de procedure beschreven in stap 1 en selecteer "Tekstdocument" in het submenu "Bestandstype" om de bewerking uit te voeren van het maken van een nieuw bestand met de extensie.reg die nodig is om de configuratie van het systeemregister te wijzigen.

Stap 11

Voer de gewenste naamwaarde in voor het bestand dat wordt gemaakt en klik op de knop "Ja" in het verzoekvenster dat wordt geopend om de keuze van de.reg-extensie te bevestigen.

Stap 12

Roep het contextmenu van het gemaakte bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Wijzigen" te selecteren.

Stap 13

Voer de benodigde waarden in de tekst van het document in en gebruik de opdracht "Opslaan" van het menu "Bestand" op de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp