Hoe Maak Je Een Bin-bestand Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bin-bestand Aan
Hoe Maak Je Een Bin-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bin-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bin-bestand Aan
Video: Computer File Tips : How to Make a .bin File Readable 2024, April
Anonim

Een binair of bin-bestand is gecodeerde tekst. Het wordt gebruikt in applicatieprogramma's en bevat meestal informatie over de software. Alle gegevens kunnen in dit bestandstype worden opgeslagen.

Hoe maak je een bin-bestand aan
Hoe maak je een bin-bestand aan

instructies:

Stap 1

Geef uw projectpaginacode een klassebibliotheeknaam om het binaire bestand te maken. Namen van klassenbibliotheken zijn "IO"-namen die worden gebruikt om bestanden te lezen en te schrijven. Voeg bijvoorbeeld aan het begin van een regel code de volgende regel in: Include System IO.

Stap 2

Maak een bestandsstream en wijs vervolgens een binaire waarde toe aan de variabele. Als gevolg hiervan wordt een bin-bestand gemaakt, maar het zal leeg zijn. Een binair bestand kan met elke extensie worden gemaakt, maar de meest gebruikte extensie is bin. Gebruik de volgende code om een binair bestand te maken:

FileStream-bestand = nieuw

FileStream (“C: / mybinaryfile.bin”, FileMode, Create)

BinaryWriter binarystream = nieuw

BinaryWriter (bestand);

Stap 3

Schrijf de functie voor het schrijven van een binair bestand in de programmacode. Gebruik hiervoor de opdracht Schrijven. Deze functie codeert automatisch de waarden in binaire modus, zodat u niet opnieuw hoeft te coderen voordat u het bestand opslaat. Een voorbeeld van schrijven naar een binair bestand: “binarystream Write; binaire stroom Schrijven (10);"

Stap 4

Sluit het bestand nadat alle benodigde informatie is opgeslagen. Merk op dat het sluiten van een bestand uiterst belangrijk is bij het programmeren, omdat het het einde van het proces voor het maken van bestanden markeert. Pas nadat het bestand is gesloten, is het beschikbaar voor gebruik door applicaties. Om een binair bestand te sluiten en op schijf op te slaan, schrijft u de volgende uitdrukking in de code: "binarystream. Close ();".

Stap 5

Test de werking van het gegenereerde binaire bestand. Om dit te doen, voert u de toepassing uit, waarvan de informatie het gemaakte bestand bevat. Als alle inherente functies worden uitgevoerd, is de programmacode correct samengesteld. Anders moet u de ingevoerde code opnieuw controleren, evenals de informatie die in het bestand is geplaatst. Gebruik de debug-functie van het binaire bestand en test opnieuw.

Aanbevolen: