Hoe Te Kopiëren Vanuit Pdf-formaat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Vanuit Pdf-formaat
Hoe Te Kopiëren Vanuit Pdf-formaat

Video: Hoe Te Kopiëren Vanuit Pdf-formaat

Video: Hoe Te Kopiëren Vanuit Pdf-formaat
Video: How to Copy Text from a PDF file 2023, Maart
Anonim

In pdf-formaat worden vaak verschillende artikelen en e-books opgeslagen, die van internet kunnen worden gedownload. Om de tekst van dergelijke documenten te gebruiken, moet u deze uit de bestanden halen. Soms worden dergelijke bestanden gesloten voor het bewerken en kopiëren van informatie. Maar er is een methode om deze bescherming te omzeilen.

Hoe te kopiëren vanuit pdf-formaat
Hoe te kopiëren vanuit pdf-formaat

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Open het document in *.pdf-formaat waaruit u de informatie wilt kopiëren. Probeer de tekst op de gebruikelijke manier te selecteren - teken erop met de linkermuisknop en klik op de opdracht "Kopiëren" in het contextmenu. U kunt ook naar het bewerkingsmenu gaan, de opdracht "Alles selecteren" en vervolgens de opdracht "Kopiëren" selecteren.

Stap 2

Om tekst uit pdf te kopiëren, probeert u ook de opdracht uit het menu "Bestand" - "Opslaan in tekstformaat" uit te voeren. Selecteer de locatie om het bestand op te slaan. Alle tekst uit het document wordt in *txt-formaat geplaatst.

Stap 3

Download en installeer een speciaal programma als u niet op de gebruikelijke manier tekst uit pdf kon kopiëren. Ga hiervoor naar de ABBYY Screenshot Reader website, plak hiervoor in de adresbalk van je browse

Stap 4

Selecteer vervolgens de link "Proefversie" en klik op de knop "Downloaden". Installeer het programma op uw computer. Met dit programma kun je snel screenshots maken en tekst en tabellen herkennen aan afbeeldingen op het scherm.

Stap 5

Voer ABBYY Screenshot Reader uit om tekst uit pdf te extraheren, open het vereiste document. Houd er rekening mee dat de proefversie het programma 120 dagen op uw computer zal uitvoeren. Klik op het programmapictogram in de lade, er verschijnt een venster waarin u de herkenningsrichting van de schermafbeelding moet selecteren.

Stap 6

Selecteer de richting, bijvoorbeeld "Kopieer tekst naar klembord", klik op de kopieerknop en selecteer vervolgens de gewenste tekst in het pdf-document. Wacht vervolgens tot het programma u de melding "De tekst is met succes naar het klembord gekopieerd" geeft. Als er fouten zijn opgetreden tijdens het herkenningsproces, geeft het programma een overeenkomstige waarschuwing weer. Zoom in op het document om de herkenning te herhalen.

Stap 7

Schakel over naar MS Word, klik met de rechtermuisknop ergens in het document en selecteer Plakken. Voltooid kopiëren van tekst uit pdf-document.

Populair per onderwerp