Hoe Maak Je Pijlen In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Pijlen In Skyrim
Hoe Maak Je Pijlen In Skyrim

Video: Hoe Maak Je Pijlen In Skyrim

Video: Hoe Maak Je Pijlen In Skyrim
Video: The Elder Scrolls V: Skyrim ► ВОТ ЖЕ КРЫСА ► #47 2024, April
Anonim

De populaire singleplayer-game Skyrim, de vijfde in een reeks games in de The Elder Scrolls-serie, heeft snel de erkenning gekregen van miljoenen gebruikers over de hele wereld. Spelers krijgen een enorm aantal mogelijkheden voor karakterontwikkeling, het doorlopen van de verhaallijn en het creëren van unieke items, waaronder pijlen.

Hoe maak je pijlen in skyrim
Hoe maak je pijlen in skyrim

instructies:

Stap 1

Voor velen lijkt het verkennen van de wereld van Skyrim als boogschutter de beste keuze, aangezien een goed opgeleide boogschutter in het spel eenvoudig vijanden van een gevaarlijke afstand weg kan houden en ze van ver kan vernietigen. Bovendien helpt de boog bij het jagen op draken die in de lucht zweven. De keuze aan bogen in het spel is vrij groot, maar soms zijn er niet genoeg pijlen. Dit geldt vooral voor de duurste soorten pijlen: elven, glas en Daedric. Zelfs als je ze koopt bij alle handelaren die je tegenkomt, kunnen ze op het beslissende moment opraken.

Stap 2

Dankzij de officiële mogelijkheid om verschillende aangepaste aanpassingen van het spel te maken, zijn veel spelfouten en problemen opgelost, waaronder de mogelijkheid om onafhankelijk verschillende soorten pijlen te vervaardigen. Op internet kun je de sites van fans van de Skyrim-game vinden en de bijbehorende wijziging downloaden. De meest populaire mod voor het maken van pijlen is Arrowsmith, waarmee je pijlen kunt maken van de juiste materialen.

Stap 3

In de regel hangt de vaardigheid om pijlen te maken in dergelijke aanpassingen af van de mate van ontwikkeling van de vaardigheid van het smeden. Omdat spelers meestal een van de twee takken van smedenvaardigheden kiezen (licht of zwaar pantser), zijn er verschillende versies van dezelfde mod. Kies er een waarin je personage geen extra punten hoeft te besteden in "Smeden" om de vereiste pijlen te maken. Houd er ook rekening mee dat voor de duurste pijlen vrij zeldzame ingrediënten nodig zijn. Het proces van het maken van pijlen zelf is vergelijkbaar met het maken van elk ander item in de smidse, je hoeft alleen de juiste regel van de interface te selecteren.

Stap 4

Ten slotte werd in de officiële Skyrim-add-on Dawnguard ook de mogelijkheid geïntroduceerd om pijlen te maken. De add-on is uitgebracht in 2012 en nu kun je jezelf van munitie voorzien zonder aanpassingen van derden te installeren. De vereisten voor smedenvaardigheden en ingrediënten in de add-on zijn echter praktisch dezelfde als die in de mods.

Aanbevolen: