Foto's Opslaan

Inhoudsopgave:

Foto's Opslaan
Foto's Opslaan
Anonim

In onze tijd van digitale technologie wenden steeds minder mensen zich tot een fotostudio om foto's te ontwikkelen en af te drukken. Dan, wanneer er honderden of zelfs duizenden foto's in uw digitale fotoalbum staan, rijst de vraag - hoe en waar is het beter om foto's op te slaan.

Foto's opslaan
Foto's opslaan

instructies:

Stap 1

Maak een gedeelde fotomap op uw computer aan, als u er nog geen heeft, en maak, volgens het algemeen-naar-specifiek principe, een mappenstructuur voor uzelf.

Stap 2

Maak dus mappen op het volgende niveau na de gedeelde map "Foto's" met de namen van de jaren. Maak vervolgens in deze mappen mappen met namen, die beschrijvingen bevatten van evenementen, reizen, fotosessies, enzovoort. Voer vóór het beschrijven tijdstempels in de vorm van opnamedatums in het formaat HH. MM. YY in. Een van deze mappen kan bijvoorbeeld de naam "20-05-2011 - Yura's verjaardag" hebben.

Stap 3

Je hebt altijd foto's die niet kunnen worden toegeschreven aan een gedateerde sectie. Deze foto's bevatten enkele willekeurige impressies, evenals enkele van hun voltooide handwerk en alles in die geest. Maak in dit geval mappen zonder datums, bedenk een naam die de daarin geplaatste afbeeldingen zou beschrijven. Tip: u kunt de naam "Diversen" gebruiken.

Stap 4

Nadat je al een soort fotoalbum klaar hebt, dat alleen kan worden aangevuld, sla je een kopie ervan op een andere computer op: als je een laptop hebt, dan erop, maar als je er geen hebt - op een computer voor je gezin of vrienden.

Stap 5

Eén zo'n kopie is niet genoeg als je echt veel waarde hecht aan foto's. Koop ook een dvd van goede kwaliteit in een betrouwbare doos. En gebruik een brandprogramma (Nero-distributie wordt aanbevolen) om een multisessie-schijfproject te maken en er een kopie van het album op te branden.

Stap 6

Naarmate het album groeit, moet u ook nieuwe foto's aan de exemplaren van uw album toevoegen. De kans dat u uw digitale foto's opslaat, is dus erg groot.

Aanbevolen: