Hoe Het Systeem Te Overklokken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Overklokken?
Hoe Het Systeem Te Overklokken?

Video: Hoe Het Systeem Te Overklokken?

Video: Hoe Het Systeem Te Overklokken?
Video: How to overclock your CPU?! || Easy Method 2021 || WORKS ON ALL CPU** || 2023, December
Anonim

In sommige gevallen is het helemaal niet nodig om nieuwe apparatuur aan te schaffen en te installeren om de snelheid van de computer te verhogen. Het is voldoende om het besturingssysteem correct te configureren.

Hoe het systeem te overklokken?
Hoe het systeem te overklokken?

Noodzakelijk

CCleaner, Game Booster, Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Niemand beweert dat de beste manier om uw computer sneller te maken is door nieuwe hardware te installeren. Het voor de hand liggende nadeel van deze methode is de financiële investering. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om geld uit te geven aan het verbeteren van de computer, dus we zullen alleen softwareoplossingen voor het probleem overwegen.

Stap 2

U moet beginnen met het reinigen van het besturingssysteem van allerlei soorten vuil. Het is al lang bekend dat hoe meer tijd er is verstreken sinds de laatste herinstallatie van het besturingssysteem, hoe langzamer de computer of laptop werkt.

Stap 3

Ruim het register op. Daar zijn speciale programma's voor, want niet iedereen kan dit proces handmatig doen. Download en installeer CCleaner, een vrij eenvoudige maar zeer krachtige registerbeheerder. Start het programma en klik op de knop "Analyse". Klik na het zoeken naar onnodige bestanden op de knop "Opschonen".

Stap 4

Verhoog de snelheid van het verwerken van informatie van de harde schijf. Open "Deze computer", selecteer een lokaal station en ga naar de eigenschappen ervan. Zoek onderaan het venster het item "Sta indexering van de inhoud van bestanden toe …". Schakel deze optie uit. Herhaal deze handeling voor alle andere partities op de harde schijf.

Stap 5

Naast onnodige of onjuiste registerbestanden, vertragen ongebruikte programma's en services uw computer. Zelf zoeken en uitschakelen is erg lang en ineffectief. Ga naar iobit.com en download daar het Advanced System Care-programma.

Stap 6

Installeer het programma en voer het uit. Open het menu Systeemdiagnose en klik op de knop Scannen. Klik na het voltooien van dit proces op de knop "Repareren".

Stap 7

Ga naar het Windows Cleanup-menu. Herhaal het algoritme dat in de vorige stap is beschreven. Als je niet tevreden bent met dit programma, kun je proberen het systeem te optimaliseren met Game Booster.

Aanbevolen: