Hoe Verwijderde Programma's En Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Programma's En Bestanden Te Herstellen
Hoe Verwijderde Programma's En Bestanden Te Herstellen
Anonim

In de loop van de tijd veranderen de behoeften van computergebruikers: sommige programma's zijn niet langer nodig, de behoefte aan andere neemt toe. Soms zijn eerder verwijderde programma's en bestanden nodig. Bestandsherstel is in dit geval iets eenvoudiger dan programmaherstel.

Hoe verwijderde programma's en bestanden te herstellen
Hoe verwijderde programma's en bestanden te herstellen

instructies:

Stap 1

U kunt het zojuist verwijderde bestand herstellen door op de toetsen "Ctrl-Z" te drukken. Als u zich in de map bevindt waar het bestand zich bevond, ziet u direct het resultaat: het bestandspictogram verschijnt weer.

Stap 2

Een bestand dat enige tijd geleden is verwijderd, kan door deze actie niet worden hersteld. Open de map Prullenbak. Mappictogrammen bevinden zich op het bureaublad en in het paneel onder aan het scherm (in de afbeelding tussen de computer- en browserpictogrammen). Zoek en selecteer de verwijderde bestanden die moeten worden hersteld in de map. Open het menu met de rechtermuisknop en klik op de opdracht "Herstellen".

Stap 3

Bestanden die zijn verwijderd zonder naar de "Prullenbak" te gaan, kunnen alleen door een specialist worden hersteld.

Stap 4

Het is onmogelijk om programma's in de gebruikelijke zin van het woord te herstellen. Zoek de installatiebestanden en start de installatie opnieuw. Het programma zal opnieuw verschijnen, rekening houdend met de eerder ingestelde gegevens die zijn opgeslagen bij het verwijderen (registratie, serienummer, enz.).

Aanbevolen: