Hoe De Prestaties Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Prestaties Te Verbeteren?
Hoe De Prestaties Te Verbeteren?

Video: Hoe De Prestaties Te Verbeteren?

Video: Hoe De Prestaties Te Verbeteren?
Video: Betere plannen: Stap voor stap prestatie-indicatoren SMART maken 2024, Mei
Anonim

Soms ergeren we ons aan de traagheid van onze computer. Dit komt door het feit dat er veel programma's en services zijn geïnstalleerd, waarvan we sommige niet eens gebruiken. Laten we eens kijken hoe je van deze plaag af kunt komen.

Hoe de prestaties te verbeteren?
Hoe de prestaties te verbeteren?

instructies:

Stap 1

We zetten de klassieke stijl van het menu Start. Klik met de rechtermuisknop op het onderste paneel, "Eigenschappen", klik op het tabblad "Startmenu", selecteer "Klassiek startmenu", klik op "OK".

Stap 2

Schakel onnodige ontwerpeffecten uit. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad in een lege ruimte en zoek in het menu dat verschijnt naar het menu-item "Eigenschappen", het tabblad "Vormgeving". We selecteren "Klassieke stijl". Klik op de knop "Effecten". We verwijderen alle kauwen, maar raken de laatste niet aan.

Stap 3

Laten we de visuele effecten verwijderen. Selecteer in het "Configuratiescherm" "Systeem". Klik op het tabblad "Geavanceerd" in het kader "Prestaties" op de knop "Opties". Zoek en selecteer in het geopende venster het item "Visuele effecten" Schakel alles uit wat we zien.

Stap 4

Schakel foutrapportage uit. Ga naar de "eigenschappen" van Mijn computer en selecteer de tabbladen: "Systeemeigenschappen" en op het tabblad "Geavanceerd" - "Foutrapportage", selecteer "Foutrapportage uitschakelen".

Stap 5

Verwijder Windows Messenger. Elke keer dat het systeem opstart, start Messenger ook, vertraagt het het opstartproces en verslindt het systeembronnen. Klik op de "Start" - "Run" menubalk, voer het volgende in: "RunDll32 advpack.dll, LaunchINFSection% windir% INFmsmsgs.inf, BLC. Remove" en klik op "OK". Nadat u Windows Messenger opnieuw hebt opgestart, ziet u het niet meer.

Stap 6

Laten we de optimale waarde voor het wisselbestand instellen. Ga naar de "Eigenschappen" van Deze computer en selecteer de tabbladen: "Systeemeigenschappen" - "Geavanceerd" - "Prestaties" - "Geavanceerd" - "Virtueel geheugen" - "Wijzigen". De initiële grootte en de maximale grootte worden meestal aanbevolen om hetzelfde te zijn. Voor games is meer geheugen nodig.

Stap 7

Schakel onnodige programma's uit vanaf het opstarten. Klik op de menubalk "Start", selecteer het item "Uitvoeren", voer "msconfig" in. We selecteren het tabblad "Opstarten" - en deselecteer de vakjes van die programma's die u niet nodig hebt bij het opstarten van het systeem.

Stap 8

We maken de map "prefetch" schoon, die zich bevindt: C: windowsprefetch. Deze map bevat koppelingen naar opstarttoepassingen en programma's die u gebruikt. De bestaande links in deze map worden eenvoudigweg niet of uiterst zelden gebruikt. Maar tijdens het laden controleert het systeem de links in deze map, en hierdoor laadt het systeem veel langer. Het wissen van deze map versnelt de prestaties. Start het systeem niet opnieuw op na het reinigen. Dit kan de prestaties verminderen.

Stap 9

We maken het register schoon. Om het register op te schonen, zijn er veel programma's, zoals: Advanced SystemCare, uninstaller, regorganizer, RegCleaner, RegSupremePro, CCleaner. Over het algemeen zijn er veel voorbeelden, maar voor thuisgebruik is dit voldoende.

Aanbevolen: