Hoe Computerdraden Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Computerdraden Te Verbergen
Hoe Computerdraden Te Verbergen

Video: Hoe Computerdraden Te Verbergen

Video: Hoe Computerdraden Te Verbergen
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, Mei
Anonim

Hoe meer apparaten er op uw computer zijn aangesloten, des te nijpender is de vraag waar de constant verwarde, stoffige draden moeten worden verwijderd. Als u uw apparaten niet kunt vervangen door draadloze apparaten, gebruikt u de onderstaande methoden.

Hoe computerdraden te verbergen
Hoe computerdraden te verbergen

Noodzakelijk

  • - een hamer;
  • - kabelklemmen;
  • - doos.

instructies:

Stap 1

Spijker de draden rond de omtrek van de kamer op de plint met behulp van beugels die verkrijgbaar zijn bij elke ijzerhandel. Ze zijn klein en onzichtbaar op het eerste gezicht, dus ze zijn het beste geschikt voor deze doeleinden. Dit is echter handig als u 1-2 kabels hebt, en als er meer zijn, is de beste oplossing voor het probleem om de draden in speciale dozen te leggen. Ook kunnen de draden onder de plint worden weggewerkt, als het voor u geen probleem is om deze los te schroeven en daarna weer terug te plaatsen.

Stap 2

Zoek een kleine schoenendoos. Maak verschillende kleine sneden aan één kant, afhankelijk van het aantal draden onder de tafel. Let op de kleine, lange dozen die je soms bij de bouwmarkt aantreft, ze kunnen ook voor hetzelfde doel gebruikt worden.

Stap 3

Koppel de computerdraden een tijdje los, steek ze door de gaten in de doos. Rol het overtollige op, zet vast met een speciaal draadje en of plaats ze gewoon in een doos, maar in dit geval bestaat de kans dat je elke keer veel tijd kwijt bent met het ontwarren ervan. Trek de uiteinden van de draden door de gaten aan de andere kant en sluit het deksel.

Stap 4

Sluit de draden weer aan op de computer, verwijder de doos onder de tafel, op de systeemeenheid of op een andere plaats waar deze niet interfereert.

Stap 5

Als er veel draden langs dezelfde route lopen, gebruik dan de speciale gegolfde buizen die verkrijgbaar zijn bij bouwmarkten. Een handige optie voor het geleiden van netwerkdraden is om ze in de muur te leggen en een stopcontact te installeren.

Stap 6

Besteed aandacht aan de nieuwe modellen tafels, waarvan het ontwerp voorziet in het leggen van draden op speciaal aangewezen plaatsen op een zodanige manier dat ze absoluut onzichtbaar zijn en niet interfereren met het schoonmaken van het appartement.

Aanbevolen: