Hoe De Weergave Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Weergave Te Wijzigen?
Hoe De Weergave Te Wijzigen?

Video: Hoe De Weergave Te Wijzigen?

Video: Hoe De Weergave Te Wijzigen?
Video: HP Weergave-instellingen wijzigen 2024, Mei
Anonim

In het leven van de gebruiker zijn er soms zwarte balken. Meer specifiek, om de een of andere reden, soms buiten onze controle, kan het beeldscherm van de laptop falen. De reden kan mechanische schade zijn (wanneer de laptop valt) en software (algemene storingen van de machine). Op de een of andere manier levert het vervangen van het scherm een behoorlijke hoeveelheid op.

Hoe de weergave te wijzigen?
Hoe de weergave te wijzigen?

Noodzakelijk

Kleine “+” schroevendraaier, dun mes of vulpen

instructies:

Stap 1

Om het beeldscherm van de laptop zelf te wijzigen, moet u verschillende stappen uitvoeren. Het belangrijkste in dit geval is om met succes te demonteren. En het zal veel gemakkelijker te monteren zijn door alle stappen te onthouden die tijdens de demontage zijn genomen. Eerst moet je wat gereedschap voorbereiden: een dunne "+" schroevendraaier en een dun mes, of een vulpen.

Stap 2

Schakel de laptop uit en ontkoppel hem. Draai hem om en verwijder de batterij. Dit om te voorkomen dat de laptop continu aan gaat.

Stap 3

Open de laptop en plaats een zachte doek over het toetsenbord. Let er bij het verwijderen van de monitor op dat u deze niet beschadigt. Op deze stof legt u ook uw nieuwe monitor.

Stap 4

Gebruik een scherp voorwerp en verwijder alle rubberen klinknagels van het schermpaneel van de laptop.

Stap 5

Gebruik een schroevendraaier om alle bevestigingen voor het laptopscherm los te draaien. Zet ze in dezelfde volgorde als je ze gefilmd hebt.

Stap 6

Maak het plastic paneel los van het laptopscherm. Wees voorzichtig als het paneel is gemaakt van dun plastic.

Stap 7

Pak een schroevendraaier en schroef de zijaansluitingen op het laptopscherm los.

Stap 8

Trek het laptopscherm voorzichtig naar buiten en plaats het op een zachte doek over het toetsenbord.

Stap 9

Koppel de videokabel en de voedingskabel los. Het laptopscherm is verwijderd. Installeer het nieuwe display in omgekeerde volgorde.

Aanbevolen: