Welk Programma Om Iso-afbeeldingen Te Openen

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Iso-afbeeldingen Te Openen
Welk Programma Om Iso-afbeeldingen Te Openen

Video: Welk Programma Om Iso-afbeeldingen Te Openen

Video: Welk Programma Om Iso-afbeeldingen Te Openen
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

Werken met schijven en flashdrives is een integraal onderdeel van de samenwerking met computertechnologie. Maar voor het opnemen van schijven van hoge kwaliteit, het werken met afbeeldingen, zijn goede programma's nodig, waarvan er niet zo veel zijn.

Welk programma om iso-afbeeldingen te openen
Welk programma om iso-afbeeldingen te openen

Er is een zeer groot aantal programma's voor het opnemen, emuleren van afbeeldingen, maar ook voor het werken met schijven, flashdrives. Elk van hen heeft zijn eigen mooie shell, licht gewijzigde of volledig herschreven algoritmen. Maar voor de gebruiker zijn altijd twee dingen het belangrijkste geweest: stabiliteit en werkresultaat.

UltraISO

Er zijn een groot aantal verschillende beoordelingen op internet, die door verschillende sites zijn geschreven. Elke site biedt zijn eigen programma en noemt dit het beste. Veel mensen roemen het ontwerp, maar houden geen rekening met het grote aantal fouten. Het enige criterium dat nooit verandert, is de beschikbaarheid van de gratis versie.

Gratis versies kunnen officieel en gehackt zijn. Bijna elk programma heeft een oude versie die geen betaling vereist, maar goed werkt. De nieuwe versies voegen wat toeters en bellen toe waarvoor ze om betaling vragen.

We kunnen slechts één programma aanbevelen dat tijdens zijn hele bestaan nooit is verslechterd - dit is UltraISO. Dit programma werkt niet alleen met de.iso-extensie, maar ook met andere formaten:.mdf,.mds,.img,.ccd,.sub,.bin,.cue,.nrg. Deze formaten worden verwerkt door de meest populaire programma's en worden geopend in elk programma van dit type.

Het UltraISO-programma werkt op betaalde basis. De jaarlijkse sleutel kost ongeveer $ 25. Er zijn ook verouderde versies die gratis werken en stabiel zijn. De officiële versie wordt geïnstalleerd met een proefperiode van 30 dagen.

Een interessant feit is dat het ISO-formaat populair werd tijdens de release van dit programma.

Met UltraISO kunt u informatie naar schijven schrijven en afbeeldingen maken. Bij het installeren van het programma wordt voorgesteld om een emulator te installeren die een virtuele schijf maakt. Hiermee kunt u alle afbeeldingen bekijken zonder ze naar een materiële schijf te schrijven. Met UltraISO kunt u ook een opstartbare USB-flashdrive maken. Deze optie is handig voor degenen die besturingssystemen opnieuw installeren of programma's van dit type gebruiken.

Andere programma's

Het programma Alcohol120% was erg populair. Vandaag kunt u zowel de nieuwe als de oude versie gebruiken. Het programma wordt exclusief betaald. Nieuwe versies komen niet met grote updates.

Een enorm pakket programma's voor het werken met Nero-schijven verdient ook aandacht. Het werkt vrij stabiel en helpt je bij het openen van bestanden in.iso-formaat, maar het kan fouten geven die niet kunnen worden geëlimineerd. Opgemerkt moet worden dat beeldopname soms met fouten wordt gemaakt. Het programma werkt op een betaalde basis.

U kunt andere programma's gebruiken, maar de programma's die hier worden gepresenteerd, zijn de meest populaire en stabiele software ter wereld.

Aanbevolen: