Hoe Bestanden Over Te Zetten In Queep

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten In Queep
Hoe Bestanden Over Te Zetten In Queep

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten In Queep

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten In Queep
Video: Android bestanden verplaatsen naar een SD-kaart: Hoe werkt dat? | Samsung u0026 You 2024, April
Anonim

QIP is een van de meest populaire online messenger-programma's. Het is ontworpen om in realtime tekstberichten en bestanden uit te wisselen met andere gebruikers van vergelijkbare programma's (ICQ, Jabber, Miranda, MSN, enz.).

Hoe bestanden over te zetten in Queep
Hoe bestanden over te zetten in Queep

instructies:

Stap 1

Start Qip en zoek de gewenste gebruiker in de contactenlijst. Klik met de rechtermuisknop op de gevonden regel in de lijst en selecteer Bestand verzenden in het pop-upcontextmenu. Als gevolg hiervan wordt een standaarddialoogvenster voor het zoeken naar bestanden geopend.

Stap 2

Zoek het bestand op uw computer dat u naar deze gebruiker wilt overbrengen, selecteer het en klik op de knop "Openen". Het verzendproces wordt gestart en er verschijnt een venster op het scherm met de titel "Bestandsoverdracht" en informatie over de huidige status. Er zijn twee knoppen in dit venster, waarvan er één is ontworpen om het proces te onderbreken ("Annuleren"), en door op de andere ("Sluiten") te drukken, moet u dit venster sluiten aan het einde van het bestandsoverdrachtproces. De knop "Annuleren" zal ook aanwezig zijn in het berichtenvenster van deze gebruiker de hele tijd dat het bestand wordt overgedragen.

Stap 3

Wacht tot het bericht "Download voltooid" in het informatievenster verschijnt en klik op de knop "Sluiten". De messenger stuurt de ontvanger automatisch een link naar het gedownloade bestand - het wordt opgeslagen op de Qip-server. U kunt deze link in het berichtenvenster kopiëren en naar eigen goeddunken gebruiken - in plaats van de hele procedure te herhalen, kunt u deze bijvoorbeeld naar een andere ontvanger van dit bestand sturen.

Stap 4

Er is een andere manier van verzenden - via het berichtenvenster. Selecteer de gewenste gebruiker in de contactenlijst en dubbelklik om het berichtenvenster te openen. Boven het tekstinvoerveld zijn een aantal iconen geplaatst - een blauwe afbeelding met een pijl is bedoeld voor het verzenden van een bestand. U kunt de bijgevoegde vervolgkeuzelijst openen en ervoor kiezen om het bestand via de Qip-server te verzenden ("Bestanden verzenden via file.qip.ru"), of zonder een dergelijke tussenliggende server ("Bestanden rechtstreeks verzenden"). In het eerste geval gebeurt alles zoals beschreven in de vorige stap, en in het tweede geval moet de ontvanger van het bestand toestemming geven om de inkomende verbinding te accepteren.

Aanbevolen: