Hoe In Te Zoomen Op Mozilla

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Zoomen Op Mozilla
Hoe In Te Zoomen Op Mozilla

Video: Hoe In Te Zoomen Op Mozilla

Video: Hoe In Te Zoomen Op Mozilla
Video: How to Zoom-In with Mozilla Firefox 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van het browsen op internetpagina's heeft bijna elke browser speciale menu-items die hun uiterlijk en schaal aanpassen. In sommige gevallen is bediening ook mogelijk vanaf het toetsenbord.

Hoe in te zoomen op Mozilla
Hoe in te zoomen op Mozilla

Noodzakelijk

een computer met een geïnstalleerde browser

instructies:

Stap 1

Om in te zoomen in de Mozilla Firefox-browser, gebruikt u de Ctrl-toets en het scrollwiel op de muis. Vooruit scrollen zoomt in en achteruit zoomt uit. Er zijn ook opties met het gelijktijdig indrukken van de Ctrl- en +-toetsen, en om respectievelijk te verlagen, wordt de combinatie van Ctrl en - gebruikt. Als u de oorspronkelijke schaal van de sitepagina wilt herstellen, gebruikt u de toetsen Ctrl + 0. In principe is deze reeks acties ook typisch voor browsers Safari, Internet Explorer, enzovoort.

Stap 2

Om de lettergrootte in uw browser te regelen, gaat u naar de Mozilla Firefox-weergave-instellingen. Dit gebeurt via het menu-item "Parameters". Als u zich nog steeds niet op uw gemak voelt bij het surfen op internet wanneer u in- of uitzoomt in Mozilla Firefox, pas dan lettertype-anti-aliasing aan. Dit gebeurt zowel in het programma-instellingenmenu als in het menu voor het beheren van het uiterlijk van het besturingssysteem door in het contextmenu van het bureaublad op eigenschappen te klikken.

Stap 3

Als u niet alleen tevreden bent met de grootte van de letters van de webpagina, maar ook met het browsermenu zelf, zorg er dan voor dat u de juiste monitorresolutie hebt ingesteld. U kunt dit wijzigen in het menu met uiterlijk-instellingen in de bureaubladeigenschappen door er met de rechtermuisknop op te klikken.

Stap 4

Als het lettertype u te klein lijkt, stelt u een lagere waarde in voor de monitorresolutie, waarbij u de proportionele beeldverhouding behoudt. Als u de lettergrootte voor elk element van het besturingssysteem moet aanpassen, gebruikt u de knop "Geavanceerd" in dit menu.

Stap 5

Gebruik de vervolgkeuzelijsten om naar eigen goeddunken speciale parameters in te stellen voor die elementen met een kleine lettergrootte. Pas vervolgens uw wijzigingen toe en sla ze op.

Aanbevolen: