Hoe Uit Te Zoomen

Inhoudsopgave:

Hoe Uit Te Zoomen
Hoe Uit Te Zoomen

Video: Hoe Uit Te Zoomen

Video: Hoe Uit Te Zoomen
Video: Сравнение размеров звёзд 2 2024, April
Anonim

Op enkele uitzonderingen na worden pagina's van internetsites, tekst- en pdf-documenten en andere bestanden op een standaardscherm bekeken zonder horizontaal te scrollen. In andere gevallen kan de gebruiker uitzoomen op de afbeelding. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het bestandstype.

Hoe uit te zoomen
Hoe uit te zoomen

instructies:

Stap 1

De universele manier is om op de "Ctrl"-knop te drukken en het muiswiel naar u toe te scrollen ("omlaag"). Als je op een laptop geen muis hebt, gebruik dan de verticale scrolllijn in plaats van het wiel.

Stap 2

In een aantal tekstbestanden bevindt de schaalregelaar zich in de rechterbenedenhoek (een segment, enerzijds een minteken, anderzijds een plusteken). Beweeg de cursor over de schuifregelaar en verplaats deze, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, naar de minkant.

Stap 3

In PDF-viewers en sommige andere toepassingen bevindt de schaalbalk zich bovenaan, ongeveer in het midden. Verplaats de schuifregelaar naar de minkant of voer een lager getal in het getalveld in dan het oorspronkelijke getal.

Stap 4

Het scrollen van de schaal kan ook verticaal zijn. Verplaats in dergelijke gevallen de schuifregelaar naar beneden, opnieuw naar de minkant.

Aanbevolen: