Hoe Het Scherm Uit Te Zoomen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Uit Te Zoomen
Hoe Het Scherm Uit Te Zoomen

Video: Hoe Het Scherm Uit Te Zoomen

Video: Hoe Het Scherm Uit Te Zoomen
Video: Schermdelen in Zoom: hoe werkt dat? 2024, April
Anonim

De schaal van de weergave van grafische elementen op het scherm wordt bepaald door een parameter als de resolutie. Deze parameter kan eenvoudig worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker en kan op elk moment door hem worden gewijzigd.

Hoe het scherm uit te zoomen
Hoe het scherm uit te zoomen

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er twee manieren waarop u de meest optimale resolutie voor het beeldscherm kunt instellen. De eerste methode is de verantwoordelijkheid van de videokaartclientinterface. De tweede methode omvat het aanpassen van de bureaubladresolutie via de weergave-eigenschappen. Elk van de methoden is vrij eenvoudig uit te voeren en vereist geen speciale computervaardigheden van de gebruiker. U moet meer in detail over elke optie praten.

Stap 2

De eerste methode is om de schermgrootte te verkleinen met behulp van de interface van de grafische kaartagent. U dient de gebruiker meteen te attenderen op het moment dat er al een set stuurprogramma's voor een videokaart op de computer geïnstalleerd moet zijn. Anders is de apparaatagent niet beschikbaar. Als u alle stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, kunt u aan de slag met de grafische kaartagent door deze vanuit het systeemvak te starten.

Stap 3

Beweeg de muiscursor over het pictogram van de grafische kaart. Dit pictogram bevindt zich in het systeemvak en wordt meestal weergegeven als het logo van de fabrikant van het apparaat. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon. Selecteer in de opdrachtbalk die verschijnt de optie Schermresolutie. Nu moet u de maximaal mogelijke resolutie instellen - hoe hoger deze parameter, hoe kleiner de grootte van de grafische elementen die op het bureaublad worden weergegeven.

Stap 4

Resolutie wijzigen via schermeigenschappen. Deze methode is geschikt voor u in die situatie als u de grafische kaartagent niet in het systeemvak kunt vinden. Om de weergave-eigenschappen op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad. U moet op een leeg gebied klikken. Er wordt een formulier geopend waarin u de opdracht "Eigenschappen" moet instellen. Er komt een venster met verschillende tabbladen voor u beschikbaar. Om uit te zoomen op het scherm, opent u het tabblad Opties en stelt u de resolutieschuifregelaar in op de maximale positie. Sla uw wijzigingen op. De afbeeldingen op het bureaublad zijn verkleind.

Aanbevolen: