Hoe De Camera Uit Te Zoomen

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Uit Te Zoomen
Hoe De Camera Uit Te Zoomen

Video: Hoe De Camera Uit Te Zoomen

Video: Hoe De Camera Uit Te Zoomen
Video: Zoom: Computer: Adjust camera and audio settings 2024, April
Anonim

Veel games gebruiken schaling om het beste zicht te krijgen op een bepaald gebied van de kaart. Het wordt vaak uitgevoerd met behulp van de muis of het toetsenbord, evenals de knoppen op de interface van het spel zelf.

Hoe de camera uit te zoomen
Hoe de camera uit te zoomen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - spelinstallatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Om de camera in het spel uit te zoomen, gebruikt u het scrollen van het muiswiel nadat u erop hebt geklikt. Als dit de kaart niet verplaatst, probeer dan tegelijkertijd de Ctrl en +/- toetsen in te drukken. Als in dit geval de schaal niet verandert, lees dan het gedeelte van het spelmenu dat verantwoordelijk is voor het beheer. In sommige gevallen worden alleen de plus- en min-knoppen gebruikt.

Stap 2

Als je problemen hebt met het schalen van de kaart in het spel, verander dan de schermresolutie van de monitor naar de optimale waarde. U kunt het beste een resolutie gebruiken die overeenkomt met uw monitormodel. Zorg er ook voor dat de aangesloten apparatuur in goede staat verkeert en controleer indien nodig of de stuurprogramma's erop zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Als het schalen van de camera niet werkt, controleer dan of de stuurprogramma's op uw videoadapter zijn geïnstalleerd. Je kunt ze het beste opnieuw installeren met de nieuwste software en de game opnieuw starten.

Stap 4

Als schalen niet voor u werkt in het spel, installeer het dan opnieuw. Bewaar vooraf in een aparte map op je computer de bestanden met de voortgang van het spel, die zich in de systeemmappen bevinden. Verwijder daarna het spel uit de lijst met programma's in het configuratiescherm, start je computer opnieuw op en installeer het opnieuw.

Stap 5

Start het spel, controleer de schaal, als alles goed werkt, sluit het en kopieer de spelbestanden terug naar hun vorige locatie. Dergelijke storingen kunnen voornamelijk worden veroorzaakt door schade aan systeembestanden door virussen, malware, patches, enzovoort.

Stap 6

Probeer je computer zo vaak mogelijk te controleren op virussen, gebruik geen extra programma's van onbekende ontwikkelaars en wees voorzichtig met het installeren van updates, aangezien dit het spelverloop niet optimaal beïnvloedt.

Aanbevolen: