Vier Monitoren Aansluiten

Inhoudsopgave:

Vier Monitoren Aansluiten
Vier Monitoren Aansluiten

Video: Vier Monitoren Aansluiten

Video: Vier Monitoren Aansluiten
Video: How to Use a DisplayPort Multi-Stream Transport (MST) Hub for multiple monitors 2024, Mei
Anonim

Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan om meerdere monitoren tegelijk te gebruiken samen met een enkele systeemeenheid. Met deze methode kunt u het werkgebied aanzienlijk uitbreiden, wat onder bepaalde omstandigheden erg handig is.

Vier monitoren aansluiten
Vier monitoren aansluiten

Noodzakelijk

twee videokaarten

instructies:

Stap 1

Ontdek de mogelijkheden van uw grafische kaart. Kijk naar het aantal poorten voor videotransmissie dat erop staat. Videoadapters hebben doorgaans twee of drie video-uitgangen: S-Video, VGA en DVI (HDMI). Als je vier monitoren tegelijk moet aansluiten, die elk afzonderlijk werken, koop dan een extra videokaart.

Stap 2

Er is een optie voor het delen van de videoadapter die in het moederbord is ingebouwd, indien aanwezig, en een volwaardige discrete videokaart. Sluit het extra apparaat aan op het moederbord. Zet uw computer aan en installeer de software voor uw nieuwe videoapparaat. Het is beter om video-adapters van dezelfde fabrikant te gebruiken, of nog beter - identieke modellen. Dit voorkomt hardwareconflicten.

Stap 3

Sluit alle monitoren die je nodig hebt aan op je grafische kaarten. Uiteraard zijn bepaalde kabels en poorten nodig. Elke videokaart gebruikt één digitale en één analoge poort. Kies een set monitoren die u met uw computer kunt gebruiken.

Stap 4

Druk op de toets "Start" en open het menu "Configuratiescherm". Selecteer het menu "Vormgeving en persoonlijke instellingen" en selecteer het item "Verbinden met een extern beeldscherm", dat zich in het menu "Beeldscherm" bevindt. In het venster dat verschijnt, heb je vier schermen. Als er minder zijn, klik dan op de knop "Zoeken" en wacht op de definitie van nieuwe displays.

Stap 5

Selecteer de samenwerkingsopties voor uw monitoren. Je kunt ze in paren groeperen of ze afzonderlijk gebruiken. Selecteer de monitor, die het hoofdscherm zal zijn, en activeer het bijbehorende item. Selecteer nu de pictogrammen voor de andere drie schermen en selecteer de optie "breid mijn bureaublad uit naar deze monitor". Sla de instellingen op.

Aanbevolen: