Meerdere Monitoren Aansluiten

Inhoudsopgave:

Meerdere Monitoren Aansluiten
Meerdere Monitoren Aansluiten

Video: Meerdere Monitoren Aansluiten

Video: Meerdere Monitoren Aansluiten
Video: Meerdere beeldschermen instellen in Windows 10 | Microsoft 2024, April
Anonim

Door meerdere monitoren aan te sluiten, kijk je met een frisse blik naar het werken op de computer in de programma's, applicaties en games die je gewend bent. Op de schermen kunt u meer informatie en bestanden plaatsen. Als u twee 17-inch monitoren aansluit, passen ze meer informatie dan een enkel 21-inch scherm. U krijgt de gelegenheid om de verdiensten van meerdere monitoren te waarderen bij het spelen van videogames. Veel fabrikanten maken het mogelijk om twee of zelfs drie monitoren te gebruiken om hun games realistischer te maken.

Meerdere monitoren aansluiten
Meerdere monitoren aansluiten

Noodzakelijk

Computer, twee monitoren, videokaart met twee video-uitgangen of twee videokaarten met één video-uitgang

instructies:

Stap 1

Eerst moet u ervoor zorgen dat uw videokaart het aansluiten van twee monitoren ondersteunt, d.w.z. of het nu twee videopoorten heeft voor aansluiting, meestal hebben moderne videokaarten ondersteuning voor deze functie. Als je die niet hebt gevonden, koop dan een andere videokaart of koop een videokaart met twee poorten.

Stap 2

Nadat u de tweede monitor hebt aangesloten, moet u de computer inschakelen. Wanneer het besturingssysteem opstart, zal uw tweede monitor geen beeld tonen. Om de monitor in te schakelen en te configureren, moet u naar het menu "Start", "Werkbalk" gaan. Er wordt een pop-upmenu of venster voor u geopend, waarin u "Monitoreigenschappen" of "Scherm" met één klik moet openen. Het venster "Eigenschappen" wordt geopend, ga naar het tabblad "Instellingen", daar zullen we zien dat er twee actieve monitoren zijn verschenen, de eerste is onze hoofdmonitor, die al is aangesloten, en de tweede is de aangesloten monitor. Om de tweede in te schakelen, moet u op de afbeelding van de monitor met het nummer "2" klikken en het vakje "Breed het bureaublad uitbreiden naar deze monitor" of "Mijn Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor" aanvinken. Hier kunt u ook aanpassen elk van de monitoren afzonderlijk.

Aanbevolen: