Schakelen Tussen Monitoren

Inhoudsopgave:

Schakelen Tussen Monitoren
Schakelen Tussen Monitoren

Video: Schakelen Tussen Monitoren

Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2022, November
Anonim

Het kost tijd om de projector op een computer of laptop aan te sluiten. Denk niet dat de projector op dezelfde manier wordt ingeschakeld als de tv. De werking van dit apparaat heeft zijn eigen nuances. Het is geen plug-and-play-apparaat. Een aanzienlijk deel van de tijd wordt besteed aan het opwarmen en afstellen van de projector. Als u het besturingssysteem Windows Seven gebruikt, kunt u in dit geval aanzienlijk tijd besparen om de projector in te schakelen.

Schakelen tussen monitoren
Schakelen tussen monitoren

Het is nodig

Projector, computer, besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Een snelle inschakeling kan worden gegarandeerd door slechts één toets van uw toetsenbord te kennen - dit is de Engelse letter P. Waarom deze letter? Projector in het Engels is gespeld Projector. De meeste sneltoetscombinaties in de Windows-reeks van systemen worden gevormd door woordafkortingen. Om bijvoorbeeld een bestand te openen, gebruikt u de sneltoets Ctrl + O (Open), om op te slaan, Ctrl + S (Opslaan). Zo wordt de sneltoets Win + P gebruikt om naar de projector over te schakelen. Als je niet weet waar de Windows-toets is, kijk dan eens naar de toets tussen de Ctrl- en alt = "Image"-toetsen (van de afbeelding van het Microsoft-logo).

Stap 2

Wanneer u op deze toetsencombinatie drukt, verschijnt er een klein venster voor u met 4 parameters:

- alleen een computer;

- duplicaat;

- uitbreiden;

- alleen projector.

Alles is duidelijk met het eerste punt - dit is de standaardmodus. Dubbele monitor - de projector geeft alle acties weer die u op het bureaublad uitvoert. Als u een tweede monitor gebruikt in plaats van een projector, selecteert u Uitbreidingsmodus. In deze modus kunt u meerdere taken uitvoeren. Je werkt met één monitor en het kind kan zijn favoriete tekenfilms op een andere monitor bekijken.

Stap 3

De laatste modus is alleen bedoeld voor het bekijken van het beeld op de projector. Deze modus is handig omdat de hoofdmonitor niet is ingeschakeld, waardoor de batterij van de laptop wordt bespaard.

Populair per onderwerp