Hoe De Sleutel Voor Avast . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Voor Avast . Te Activeren
Hoe De Sleutel Voor Avast . Te Activeren

Video: Hoe De Sleutel Voor Avast . Te Activeren

Video: Hoe De Sleutel Voor Avast . Te Activeren
Video: Антивирус Аваст скачать, установить и правильно настроить, подробно для начинающих 2024, Mei
Anonim

Elk antivirusprogramma beschermt uw computer tegen kwaadaardige aanvallen: virussen, spam, enz. Maar de bescherming is alleen compleet als u de databases regelmatig bijwerkt. Updates komen van de officiële websites van antivirusprogramma's met een licentie. Anders ontvangt u geen updates en loopt de bescherming van uw computer gevaar. Dit geldt voor elk antivirusprogramma, inclusief Avast.

Hoe de sleutel voor Avast. te activeren
Hoe de sleutel voor Avast. te activeren

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Om het antivirusprogramma goed te laten werken en uw computer betrouwbaar te beschermen, moet u de gelicentieerde versie van de Avast-antivirussoftware installeren door de licentiesleutel te activeren. Hoe je dat doet? Zorg er bij het kopen van antivirussoftware van Avast voor dat deze een licentie heeft. Als u geen vertrouwen heeft in de programma's op schijven, download dan het antivirusprogramma van de officiële Avast-website www.avast-russia.com.

Stap 2

Download en betaal voor de licentie, u ontvangt per e-mail een activeringssleutel. Activeer het door het Avast-programma te starten. Er wordt een venster geopend waarin het systeem u vraagt een code of sleutel in te voeren. De code is een groep Engelse letters en cijfers. Als u zo'n code per e-mail heeft ontvangen, voert u deze handmatig in een speciale regel in en klikt u op "Volgende".

Stap 3

Als je een sleutel hebt ontvangen (speciaal gecodeerde informatie voor activering), geef dan het pad naar de locatie aan. Klik hiervoor op het woord "Bladeren" naast de regel om de sleutel in te voeren. Het wordt voor je geopend met verschillende mappen. Selecteer uit de lijst de map waarin u de sleutel hebt gedownload toen u deze per e-mail ontving. Het sleutelpad verschijnt automatisch op de regel. Klik op Volgende en volg de aanwijzingen op uw computer. De sleutel wordt geactiveerd en het antivirusprogramma wordt op uw computer geïnstalleerd.

Stap 4

Antivirus-activeringsmethoden zijn totaal verschillend, maar er zijn geen speciale verschillen. Gebruik altijd gelicentieerde versies om ervoor te zorgen dat uw antivirussoftware normaal werkt, dat wil zeggen zonder onderbrekingen. Zoals de praktijk laat zien, geven illegale versies van antivirussen enkele storingen, vooral bij het bijwerken van de virusdatabases.

Aanbevolen: